Αντώνης Γραβάνης: Γίνεται δεκτός στο Μαξίμου και τον “αδειάζει” ο Γιάννης Τζαμπάζης!

30 Ιανουαρίου 202307:46

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με την ανοχή του απόντος κυβερνητικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ευρ. Στυλιανίδη και την αμήχανη στάση του τοπικού πολιτικού μηχανισμού  της ΝΔ ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης “άδειασε” δημόσια τον κ. Αντώνη Γραβάνη, Υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής.

Εκτροχιάσθηκε ο Γιάννης Τζαμπάζης στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης (video)

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αντώνης Γραβάνης, προσφάτως είχε γίνει δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Ιωάννη Μπρατάκο.

Όπως είχε τότε δηλώσει;

«Σε εξαιρετικά φιλικό και παραγωγικό κλίμα συνάντησα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ.ΙωάννηΜπρατάκο.

Ανέλυσα τις προτάσεις μας, όπως τις καταθέσαμε στο κυβερνητικό κλιμάκιο στο Επιμελητήριο σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της Ροδόπης και τηςευρύτερης περιοχής της Θράκης . Οι επαγγελματικές και πολιτικές του  ιδιότητες καθώς και  η εμπειρία του ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), εμπλούτισαν το περιεχόμενο της συνεργασίας μας.

Παράλληλα συζητήσαμε αναλυτικά για το διακύβευμα των επικείμενων Εθνικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών.»

Μετά τις προχθεσινές εξελίξεις στην εκδήλωση της κοπής πίτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης ο κ. Αντώνης Γραβάνης απηύθυνε κάλεσμα αγώνα για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές λέγοντας:

«Η προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Κομοτηνής έχει ένα και μόνο σκοπό, την αλλαγή που υπάρχει στην κατάσταση στην πόλη. Έχει ως μόνο σκοπό τον τόπο μας και αυτός είναι ο λόγος που την επόμενη μέρα ο Δήμος Κομοτηνής θα αλλάξει διοίκηση. Η αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, γιατί πραγματικά οφείλουμε όλοι να δώσουμε αγώνα για να μπορέσει αυτή η περιοχή να προχωρήσει μπροστά.

Το ποιος είμαι το ξέρετε όλοι. Έχω δώσει αγώνες με πάρα πολλούς από εσάς, δρόμο δρόμο, σπίτι σπίτι, γειτονιά γειτονιά, γιατί πιστεύαμε και είχαμε τα ίδια ιδανικά, θέλαμε να δώσουμε τους ίδιους αγώνες, είχαμε τους ίδιους στόχους και πάνω απ’ όλα είχαμε ένα κοινό, την αγάπη για την περιοχή μας και τις ίδιες αρχές και αξίες.

Γι’ αυτές τις αρχές και αξίες σας καλώ όλους να δώσουμε αγώνα για τον Δήμο Κομοτηνής και θέλω όλοι να είστε δίπλα μας σε αυτό, γιατί ο τόπος μας και η περιοχή μας χρειάζεται αλλαγή. Να ξέρετε ότι αυτή τη μάχη εμείς θα τη δώσουμε γιατί πιστεύουμε στον τόπο μας. Γι’ αυτό το λόγο σας καλώ όλους να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία σε όλα τα εγχειρήματα και σε όλους τους αγώνες που έχουμε αυτή τη χρονιά. Είναι μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά που χρειάζεται συστράτευση, μια χρονιά που θα καθορίσει τη μοίρα της περιοχής μας για τα επόμενα χρόνια, οπότε σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.

Όσον αφορά τον Δήμο Κομοτηνής η ανάγκη για την αλλαγή πηγάζει από την ανάγκη που έχει ο τόπος και γι’ αυτό το λόγο εμείς θα είμαστε παρόντες και το ίδιο περιμένουμε από εσάς. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η χρονιά θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας»

Αρθρογράφος