emirates aeroporiki

3.800 Αεροσυνοδοι στην Emirates

18 Ιανουαρίου 201309:22

emirates aeroporikiΗμέρα Καριέρας στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, διοργανώνει η Emirates στο πλαίσιο των προσλήψεων που σχεδιάζει για το 2013.

Η αεροπορική εταιρία, λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Στη Θεσσαλονίκη

Ειδικότερα, η Ημέρα Καριέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 09.00 π.μ. της 27ης Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace , στην πλατεία Αριστοτέλους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εργασία σε αεροσκάφος, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

Εργασιακή εμπειρία

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αραβική αεροπορική εταιρία προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 16.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες. Για την ακρίβεια, σήμερα εξυπηρετεί 128 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 196 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει σε παραγγελία 204 αεροσκάφη αξίας άνω των 74 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι το σημαντικότερο πελάτη των Airbus Α380, με 31 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 59 σε παραγγελία. Οσον αφορά τη χώρα μας, πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1 996, ενώ παράλληλα διοργανώνει συνεχώς Ημέρες Καριέρας και υποστηρίζει με χορηγίες τοπικές εκδηλώσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει χο 21 ο έτος της ηλικίας τους και να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά.

(Ελεύθερος Τύπος)

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr