Ζωή Κοσμίδου: Η ΠΑΜΘ στάθηκε στο πλευρό όλων των πληγέντων

20 Σεπτεμβρίου 202311:22

Ένας μήνας γεμάτος δυσκολίες για την Θράκη και την Θεσσαλία

Ένας μήνας γεμάτος προσφορά από τους εθελοντές της Ροδόπης για όσους επιχειρούσαν στην πρώτη γραμμή και για όσους βρίσκονται ακόμη σε ανάγκη!!!

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να είναι κοντά στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες!!!

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταφορά των προσφορών της Ροδόπης για τους πλημμυροπαθείς!!!

Σύλλογοι, φορείς, επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα,όλο αυτό το διάστημα έχουν προσφέρει πακέτα αγάπης και αλληλεγγύης!!

Στη Ροδόπη με σημείο αναφοράς το Μέγαρο, σύλλογοι όπως ο πολιτιστικός σύλλογος Στρατώνων, Σταθμού, Ρέμβης, Αγίας Κυριακής,ο Φαρμακευτικός, οι διασώστες,ο Ερυθρός Σταυρός, η Λέσχη Ειδικών δυνάμεων , η λέσχη lions Ορφέας Κομοτηνής, ο σύλλογος ΠΑΣ πρωταθλητών, το ΚΤΕΛ Ροδόπης , η ΑΔΕΔΥ νομού Ξάνθης και η ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου Ξάνθης , οι επιχειρήσεις Σίμου Κανέλλη, Μορφόπουλου, Όραμα, ο φούρνος του παππού, πολλοί συμπολίτες μας και σήμερα ο Χριστιανικός σύλ.Ιάσμου Άγιος Νικόλαος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο του Ιάσμου και με την φροντίδα της μεταφορικής του Μάρκου Σωτηριάδη , συνέλεξαν, συσκευασία και μεταφέρονται στην Λάρισα 9 παλέτες από το Μέγαρο και πολύ μεγάλος όγκος από τον Ίασμο!!!

Μπράβο σε όλους!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την κοινή προσπάθεια!!!
Αν και όποτε χρειαστεί θα επανέλθουμε!!!

Μαζί λοιπόν μπορούμε να ξαναδούμε το αύριο αλληλέγγυα και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!!!

Αρθρογράφος