Ζεϋμπέκ-Φερχάτ-Μπαράν λειτουργούν υπό την σκέπη του τουρκικού παρακράτους

3 Μαρτίου 202409:15

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι ξεκάθαρες οι επιλογές του παραερντογανικού καθεστώτος σε ό,τι αφορά στην Θράκη και υπάρχει απόλυτη εναρμόνιση με την παρακρατική σέκτα που στεγάζεται στο Προξενείο της Κομοτηνής.

Σήμερα, 2/3/2024 οι Εγκάθετοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ και Χουσεΐν Ζεϋμπέκ παρευρέθησαν σε ήσσονος σημασίας συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας όπου στο ακροατήριο βρίσκονται οι Τσιγδέμ Ασάφογλου και Κερέμ Αμπντουραχίμογλου. Θέμα της συζήτησης ήταν «Ο ρόλος των κοινοβουλίων στην προώθηση της ειρήνης και της ανάπτυξης»

Την ίδια στιγμή ο Εγκάθετος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μπουρχάν Μπαράν πραγματοποίησε χαιρετισμό σε εκδήλωση της παράνομης , παρακρατικής και παράτυπης παραθρησκευτικής οργάνωσης της ψευδομουφτείας Ξάνθης υπό την αιγίδα του ψευδομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα.

Χθες, 1/3/2024 ο ίδιος ψευδομουφτής ομού μετά του ψευδομουφτή Κομοτηνής κ. Ιμπραήμ Σερήφ εξέδωσαν “φετβα” κατά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Μήπως πρέπει ο Νίκος Ανδρουλάκης να πάρει θέση όπως άλλωστε και ο Πρόεδρος της Βουλής όσον αφορά στην συμμετοχή βουλευτή σε εκδήλωση παρακρατικής οργάνωσης;

Αρθρογράφος