Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής 2023

21 Δεκεμβρίου 202307:55

 

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, τις οποίες διοργανώνει η  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  20:00

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του έργου και την υποστήριξη  του Σχολείου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  20:00

Μουσική Συναυλία «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα & Εορταστικές με τη συμμετοχή χορωδιών της Ροδόπης: της Ιεραποστολής Μαρωνείας και Κομοτηνής, του  Συλλόγου Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, του Συλλόγου Πατεράδων Ξυλαγανής Ροδόπης, του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής & Περιφέρειας ”Ο Εύξεινος Πόντος”, του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων και την παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου «Φιλοτέχνες».

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  18:00

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τα ΚΔΑΠ της ΠΕ Ροδόπης που θα διανθιστούν από  εορταστικές μελωδίες από τις Παιδικές Χορωδίες του Συλλόγου Θρακών και του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων, ενώ το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ  19:00

Παιδικό Κουκλοθέατρο «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από το κουκλοθέατρο ΝΙΣΤΑ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΩΡΑ 19:30

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία κλασικής μουσικής «Άρωμα Βιέννης» από την επταμελή Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα της συναυλίας αποτελείται από αγαπημένες μελωδίες με ιδιαίτερη έμφαση στα Βιεννέζικα βαλς και πόλκες του Johann Strauss του νεότερου και το μουσικό σχήμα αποτελείται από δύο βιολιά, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο και κρουστά και έχει στόχο να ταξιδέψει το φιλόμουσο κοινό στην εορταστική Βιέννη.

 

Είσοδος Δωρεάν.

Δεν είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Αρθρογράφος