Χειμώνα, βροχές και παγωνιά – Τι υγρό υαλ/ρων να χρησιμοποιήσετε

11 Οκτωβρίου 201619:48

Όσο και αν φαίνεται αθώο, το υγρό υαλοκαθαριστήρων που χρησιμοποιείτε είναι σημαντικό όχι μόνο  οχι μόνο για να σας καθαρίσει το παρ-μπριζ σας αλλά και για την συντήρηση όλου του συστήματος. Τι μπορεί να πάθει ζημιά από λάθος προϊόν; Πρώτα από όλα οι ίδιοι υαλοκαθαριστήρες οι οποίοι από ένα κακό υλικό θα χάσουν πιο γρήγορα την ιδιότητα τους αλλά θα καταστραφούν κιόλας. Στην συνέχεια το ίδιο το σύστημα αφού όταν χρησιμοποιείτε ένα υγρό με νερό της βρύσης, με το χρόνο τα άλατα που συγκεντρώνονται το καταστρέφουν. 

Ζημιά μπορεί να πάθει και το ίδιο το χρώμα αυτοκινήτου αφού ένα μη κατάλληλο υλικό μπορεί να αφήσει λεκέδες μέχρι να το καταστρέψει. Επίσης, αφού κάνετε χρήση του μη κατάλληλου υλικού πολλές φορές δημιουργείται μια θαμπάδα που κάνει δύσκολη την οδήγηση

Ο Κλεάνθης Συμεωνίδης της εταιρείας FERAL σημείωσε χαρακτηριστικά, “το υγρό υαλοκαθαριστήρων είναι σημαντικό προϊόν για το αυτοκίνητο ειδικά για το χειμώνα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από το μηδέν. Αν το προϊόν δεν έχει πραγματικές αντιπαγωτικές ιδιότητες μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές”

Στην συνέχεια σύμφωνα με τον ίδιο, σημαντικό είναι και το νερό για αυτό τον λόγο και το προϊόν της FERAL Screen Wash Antifrost περιέχει και χρησιμοποιείται αυτούσιο έτοιμο για χρήση.

Επίσης το FERAL Screen Wash Antifrost

Καθαρίζει, Γυαλίζει, Προστατεύει

Το Καθαριστικό Αντιπαγωτικό Παρμπρίζ Mix -9°C διατηρεί το παρμπρίζ και τις πιτσιλίθρες του αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπει στο νερό να παγώσει και να μπλοκάρει τις πιτσιλίθρες.

Κατάλληλο για χειμερινούς μήνες.

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Το Καθαριστικό Αντιπαγωτικό Παρμπρίζ Mix είναι ιδανικό για:

Αυτοκίνητα
Φορτηγά

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιείται αυτούσιο προς χρήση χωρίς αραίωση.

Διαθέσιμες Συσκευασίες 4 lt

Θα το βρείτε σε όλη την Ελλάδα σε Πρατήρια Υγρών Καυσίμων

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr