Χάνει σε δυναμική ο Οζγκιούρ Φερχάτ

12 Μαΐου 202320:37

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας “άδειασε” πολλαπλώς επικοινωνιακά την παρακρατική σέκτα και κυρίως τον Οζγκιούρ Φερχάτ που είχε επενδύσει στην επίσκεψη του Αλ. Τσιπρα στα Αρριανά , κάτι που προγραμμάτιζε με τους εκεί υπευθύνους του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποιους κυκλοφορούσε τον τελευταίο καιρό, και το είχε ανακοινώσει και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

” Έχω να σας ανακοινώσω μια έκπληξη. Στις 12 Μαΐου ο πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τα Αρριανά”, είχε προαναγγείλει ο Φερχατ Οζγκιουρ στο Cinar FM.

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ δεν “διάβασε” τον αρχηγό του στο προχθεσινό ντημπέιτ ο οποίος επένδυσε σε έναν συστημικό λόγο, αναδεικνύοντας τον “πατριωτισμό της Αριστεράς” επιδιώκοντας ανοίγματα στην γκρίζα ζώνη των αναποφασίστων ή και διστακτικών ψηφοφόρων.

Η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Τα ολέθρια λάθη του Οζγκιούρ Φερχάτ που δυναμιτίζουν την κοινωνκή και πολιτική ειρήνη στην Θράκη, ξεπερασαν εμφανώς κάποιες κόκκινες γραμμές που δυστυχώς και για τον Οζγκοιύρ και για τον Τσιπρα αλλά και για τους συντρόφους τους αναδείχθηκαν.

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας επιβαλλόταν να επισκεφθεί Κομοτηνή και Ξάνθη έστω για μία προσχηματική συνάντηση με τους υποψηφίους και τα στελέχη της Αριστεράς και στην Μειονότητα που δίνει μεγαλα ποσοστα στον ΣΥΡΙΖΑ , σύμφωνα με τις τελευταιες δημοσκοπήσεις.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην Μειονότητα”

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ, άπειρος και αμετροεπής χάνει σε δυναμική από τα λάθη του ενώ κερδιζει εδαφος ο Τάκης Χαρίτου που τείνει να ταυτισθεί με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ως ο “βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ”.

Προς το παρόν δεν έχουμε αντιδράσεις από την πλευρά του Οζγκιούρ Φερχάτ πλην μιας τυπικής και κακογραμμένης ανάρτησης

(Η ανάλυση έγινε με την υπηρεσία palo pro, το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία δεν είναι δημοσκοπικού χαρακτήρα.Για περισσότερες πληροφορίες και σε βάθος ανάλυση των αναφορών επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservicepro@palo.gr)

Αρθρογράφος