Χαμένη βέρα επιστρέφει στον κάτοχό της 20 χρόνια μετά

29 Νοεμβρίου 201607:00

Ο Brent Lucas, από το Mtubatuba της Ν. Αφρικής, βρισκόταν για ψάρεμα στην παραλία KwaZulu-Nata, όταν καθώς έπλενε τα χέρια του η βέρα του γλίστρησε από το δάχτυλό του. «Ήταν δώρο της μητέρας μου πριν παντρευτώ. Ανήκε στον πατέρα μου και μου την χάρισε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή», δήλωσε ο Lucas.

Τα ονόματα των γονιών του, Tom και Lyn καθώς και η ημερομηνία του γάμου τους – 1 Οκτωβρίου του 1960 – ήταν αρχικά χαραγμένα πάνω στη βέρα. Όταν ο Lucas παντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του Peggy, χάραξαν τα δικά τους. Το ζευγάρι όμως, χώρισε πριν από 15 χρόνια και ούτε την ημερομηνία του γάμου του δεν θυμόταν πια ο Lucas, μέχρι τη στιγμή που η βέρα θα έκανε την επανεμφάνισή της. 
xamenh-vera

Όταν χάθηκε η βέρα, ο Lucas έχασε μαζί και κάθε ελπίδα ότι θα την βρει ποτέ κανείς. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε μετά από τόσα χρόνια”, είπε.

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Donald Enson, ο οποίος έχει σαν χόμπι την αναζήτηση μετάλλων, την ανακάλυψε στην παραλία του Durban.”Αυτή η βέρα έδειχνε πολύ σημαντική και έπρεπε οπωσδήποτε να βρω τον ιδιοκτήτη της“, δήλωσε ο Enson. Την φωτογράφισε και την πόσταρε αμέσως στο Facebook μαζί με την περιγραφή της, ζητώντας από όλους τους φίλους του εκεί να την κάνουν share. Μια συγγενής του Lucas που είδε την φωτογραφία, επικοινώνησε με τον Enson, ο Lucas επιβεβαίωσε τα ονόματα και τις ημερομηνίες που ήταν χαραγμένα στο δαχτυλίδι και έτσι, από μια σειρά συμπτώσεων η βέρα κειμίλιο επέστρεψε στον κάτοχό της.

Πηγή: gamos.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr