Water Stores Koulkoubasis: Όσα θέλετε να μάθετε για τις μεθόδους “εξυγίανσης του νερού”!

25 Ιουλίου 202111:58

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

(επισήμανση: το κείμενο που ακολουθεί ΔΕΝ είναι διαφημιστικό)

Η επιχείρηση Water Stores Koulkoubasis εδρεύει στην Κομοτηνή, στην οδό Γιάννη Ρίτσου 14, και εξειδικεύεται στην εμπορία φίλτρων νερού και συστημάτων επεξεργασίας πόσιμου νερού. Η Water Stores Koulkoubasis κάνει την εμφάνισή της στην τοπική αγορά της Κομοτηνής τον Απρίλιο του 2006, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με μοναδικό της στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Τα οφέλη του νερού για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι γνωστά σε όλους μας. Το νερό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του οργανισμού του ανθρώπου και είναι κυρίαρχο στα βασικότερα όργανά του. Η ποιότητα και η ποσότητα του νερού παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σωστή λειτουργία του. Ωστόσο, το πόσιμο νερό δεν είναι πάντα καθαρό.

Η Water Stores Koulkoubasis, με φίλτρα νερού για πόσιμο νερό, μπορεί να σας προσφέρει καθαρό φιλτραρισμένο νερό, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της επιχείρησης και ειδικό σε θέματα “εξυγίανσης νερού” κ.Παναγιώτη Κουλκουμπάση με αφορμή τα προβλήματα που εμφανίσθηκαν στην ποιότητα νερού στο Νομό Ροδόπης.

1.Ποιά είναι τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στο Ν. Ροδόπης;
Η ύπαρξη στερεών σωματιδίων μέσα στο δίκτυο ύδρευσης λόγω της παλαιότητάς του (χώμα, άμμος, λάσπη, οξείδωση, πέτρες) και η ακατάστατη χρήση χλωρίου κατά τη διάρκεια της απολύμανσης που παράγει δυσάρεστη οσμή, αναφέρονται ως τα κύρια προβλήματα του δικτύου υδροδότησης στην περιοχή μας.

2. Ποιές είναι οι λύσεις που προτείνετε σε κάθε περιπτωση;
Για την αντιμετώπιση των προαναφερθέντων προβλημάτων ως απλές και οικονομικές λύσεις προτείνεται για την μεν πρώτη περίπτωση ένα φίλτρο για στερεά σωματίδια και για την δεύτερη ένα φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες πιο σύνθετες λύσεις για όσους ενδιαφέρονται για βέλτιστα αποτελέσματα.

3.Βοηθούν όντως στην βελτίωση της ποιότητας του νερού οι προτάσεις σας;
Ρωτήστε τους χρήστες των προΐόντων μας και θα σας βεβαιώσουν ότι μ’ένα σύμπλεγμα φίλτρων και στην Κομοτηνή έχoυμε βγάλειτο”τέλειο νερό”

4. Το κόστος των προτεινομένων λύσεων;
Οι απλές αλλά αξιόπιστες λύσεις με τα πιστοποιημένα προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης ξεκινούν από το κόστος των 25.00 ευρώ και ο καταναλωτής βλέπει διαφορά από την πρώτη κιόλας ημέρα και βεβαίως οι πιο σύνθετες λύσεις έχουν και το ανάλογο κόστος.

5. Εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο νερό;
Η χρήση των φίλτρων νερού αποσκοπεί στην απομάκρυνση μιας μεγάλης ποικιλίας ρύπων από το πόσιμο νερό. Επομένως, εξασφαλίζουν ότι καταναλώνουμε νερό, το οποίο είναι πιο καθαρό από το νερό της βρύσης ή ακόμα και από το εμφιαλωμένο. Μέσω των φίλτρων αυτών, μειώνεται σημαντικά το ποσοστό των βακτηρίων που βρίσκονται στο νερό και τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία μας, ενώ παράλληλα απομακρύνονται τυχόν δυσάρεστες γεύσεις και οσμές.Βεβαίως, υπάρχουν και εμφιαλωμένα νερά υψηλής ποιότητας που τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

6. Εν συντομία τα πλεονεκτήματα απο τη χρήση των φίλτρων;
Τα νοικοκυριά έχουν καθαρό νερό ανά πάσα στιγμή χωρίς καθημερινό κουβάλημα ή αποθήκευση ενώ εμείς αναλαμβάνουμε την συντήρηση και τα ανταλλακτικά τους με υπευθυνότητα και οικονομία

7. Τί να προσέξουν οι καταναλωτές κατά την επιλογή των φίλτρων και άλλων συσκευών καθαρισμού νερού;
Οι καταναλωτές και μελλοντικοί χρήστες των συσκευών καθαρισμού νερού πρέπει καταρχήν να απευθύνονται σε Επαγγελματίες που διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία και κυρίως τις απαιτητέες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν ότι ο Επαγγελματίας έχει ως αποκλειστικό του επάγγελμα την ενασχόληση με την ποιότητα του νερού και όχι πάρεργο ή απλή πρακτόρευση την διάθεση φίλτρων και συσκευών καθαρισμού. Εγώ και οι συνεργάτες μου λ.χ. ασχολούμαστε με ολοκληρωμένες λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού από το 2006.

8.Από την εμπειρία σας οι καταναλωτές της περιοχής μας χρησιμοποιούν φίλτρα ή συσκευές καθαρισμού νερού για επαγγελματική ή οικιακήχρήση;
Εκτιμώ ότι το 50-60% των υδρευομένων συμπολιτών κάνει χρήση διαφόρων συστημάτων βελτίωσης πόσιμου νερού

9. Οι τηλεδιαφημίσεις βοηθούν στην διάδοση της αντίληψης για φιλτραρισμένο νερό;
Από την μια πλευρά ευαισθητοποιούν το κοινό για την αναγκαιότητα ποιοτικού πόσιμου νερού αλλά πάντα τίθεται ζήτημα με τις τηλεπωλήσεις καθώς ο καταναλωτής δεν έχει άμεση επαφή με τον Επαγγελματία της περιοχής του της οποίας τις ιδιομορφίες και προβλήματα γνωρίζει. Επίσης μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με το after sales service, την τεχνική υποστήριξη και τις ελλιπείς πληροφορίες που παρέχονται για τις προδιαγραφές των συσκευών αυτών.

10. Συμβουλές για το καλοκαίρι αλλά και για την χρήση νερού στην εποχή της πανδημίας;
Να επιδιώκουν την κατανάλωση άφθονου καθαρού νερού εφαρμόζοντας άφοβα τις λύσεις που τους προτείνουμε και τις οποίες εγγυούμαστε με την 15ετή αδιάκοπη παρουσία μας στην αγορά της Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής.

Αρθρογράφος