Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου στηρίζει επισήμως Τούρκο Δήμαρχο στην Προύσα

12 Φεβρουαρίου 201407:00

Σύμφωνα με δημοσιευματα του μειονοτικού τύπου και της ενημερωτικής ιστοσελίδας tourkikanea ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν από την Κομοτηνή, από την Ξάνθη ο πρόεδρος του συλλόγου Πλάτανος και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Τσινάρ και της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ και ο Μπιλάλ Μπουντούρ, πήγαν στην Προύσα όπου επισκέφτηκαν τον δήμαρχο του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ, εξέφρασαν την στήριξη τους και τους ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν ανέφερε πως η εν νέου υπόδειξη ως υποψηφίου του Ντουντάρ δημιούργησε μια μεγάλη χαρά στην Δυτική Θράκη και είπε : ¨Εμείς μεταφέραμε εδώ αυτή τη χαρά και τα χαιρετίσματα. Η καρδιά μας επιθυμεί την νίκη σας. Με την πείρα που αποκτήσατε τα περασμένα 5 έτη, πρώτα Θεός θα συνεχίσετε τις επιτυχίες σας¨.

Στο τέλος της επίσκεψης ο δήμαρχος Ντουντάρ χάρισε από ένα μαχαίρι Προύσας σε κάθε έναν από τους επισκέπτες.

Ο κ. Χατζηοσμάν επισκέφθηκε τον Χαλίτ Ερέν

Μετά από την επίσκεψη στην Προύσα, o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν από την Κομοτηνή, από την Ξάνθη ο πρόεδρος του συλλόγου Πλάτανος και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Τσινάρ και της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ και ο Μπιλάλ Μπουντούρ πέρασαν από την Κωνσταντινούπολη, όπου επισκέφτηκαν τον Χαλίτ Ερέν στο γραφείο του.

Αναφέρεται πως συζήτησαν τις εξελίξεις στην Δυτική Θράκη εν όψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr