Τους Εγκαθέτους τους ταΐζει καλά το Προξενείο!!!;;;

26 Μαΐου 202421:45

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Τουρκικής Κουζίνας», που τελεί υπό την αιγίδα της τουρκικής Προεδρίας παρετέθη γεύμα στους προσκεκλημένους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής σε κέντρο εστίασης στον Ίασμο, με θεματική ενότητα την “Κουζίνα του Αιγαίου”.

Το μενού περιελάμβανε , όπως φαίνεται κι από το σχετικό υλικό, ποικιλίες τυριών, κεφτεδάκια Σμύρνης, μυρωδικά, κατσαρόλα γαρίδας, φάβα, πιπεριές γεμιστές με ελαιόλαδο, αγκινάρες με ελαιόλαδο, φασολάκια με ελαιόλαδο, κολοκυθάκι κ.λπ.

Η προεδρική σύζυγος κ. Εμινέ Ερντογάν παρουσίασε προ ημερών στο Προεδρικό συγκρότημα το πρόγραμμα «Σημείο Συνάντησης Αιώνων Γεύσεων: Τουρκική Κουζίνα σε Επτά Περιφέρειες» με αφορμή την Εβδομάδα Τουρκικής Κουζίνας 21-27 Μαΐου. Η κ. Εμινέ Ερντογάν δήλωσε ότι επέλεξε την «Αιγαιακή Κουζίνα», γνωστή ως μια από τις πιο υγιεινές κουζίνες στον κόσμο, για τους εορτασμούς της Εβδομάδας Τουρκικής Κουζίνας στο εξωτερικό και είπε: «Είναι γενετικά άθικτη, δεν δηλητηριάζει. το χώμα με τους προγονικούς μας σπόρους, καλλιεργείται με οργανικά λιπάσματα, φτάνει στο τραπέζι μας χωρίς να έχει μολυνθεί με χημικά και έχει θεραπευτικές ιδιότητες.” “Ελπίζω ότι όλη η ανθρωπότητα θα επωφεληθεί από προϊόντα που αξιολογούνται σωστά με τις συνταγές τους.” αυτός είπε.

Οι Εγκάθετοι και οι Παρακρατικοί συνδαιτημόνες του Προξένου τρώνε καλά και καταπίνουν αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα!

Αρθρογράφος