Το ” εσωκομματικό αντιμητσοτακικό αντάρτικο” στην Θράκη

18 Φεβρουαρίου 202410:23
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
Από την τοπική ΝΔ της Ροδόπης ο Ευρ. Στυλιανίδης είπε το 1 από τα 20 ΟΧΙ που παραπέμπουν σε εσωκομματικό αντάρτικο: Την επιλογή Κυρ. Μητσοτάκη καταψήφισαν οι Αντώνης Σαμαράς, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Κώστας Καραγκούνης, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Καράογλου, Ανδρέας Κατσανιώτης,Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Γκιουλέκας, Βασίλης Γιόγιακας, Στέφανος Γκίκας, Θανάσης Δαβάκης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Φώντας Μπαραλιάκος, Γιάννης Πασχαλίδης και Μάριος Σαλμάς
 
Από την Θράκη 3 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ (Ιλχάν Αχμέτ, Χρ. Δερμετζόπουλος, Σπύρος Τσιλιγγίρης). Οι υπόλοιποι (όσοι δεν καταψήφισαν) απείχαν.
Για την προξενική Μειονότητα εκτός των δηλώσεων των Εκπροσώπων του Πολιτικού Ισλάμ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση του κ. Αχμέτ Ιμπράμ, στέλεχος της ΝΔ και μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης του Χρ. Μέτιου, ο οποίος μίλησε για τα Σόδομα και Γόμορα του Λώτ https://www.komotinipress.gr/232386-2/ συντασσόμενος και με το αντιμητσοτακικό μπλοκ και με τους προξενικούς.
 
Όσον αφορά στην Θράκη απαιτείται πολιτικός ρεαλισμός και φωνές λογικής….
 

Αρθρογράφος