ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε με ένα υγρο πανάκι τα μανιτάρια και τα κόβουμε στα 4 ή σε πιο μικρα φετάκια ,ανάλογα με το τι μας αρέσει.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε μια κουταλιά βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια μαζί με την μπριζόλα.
- Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το κρασί.
- Περιμένουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ακόμη μια κουταλιά βούτυρο.
- Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα.
- Λίγο πριν ολοκληρωθεί ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ντοματίνια και τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμη.
- Πασπαλίζουμε με φλοίδες παρμεζάνας και μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
Ένα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο που μπορείτε να το απολαύσετε είτε ως ορεκτικό είτε ως ελαφρύ βραδινό!