Το Cookingtherapy.gr προτείνει:Μανιτάρια Σαγανάκι

23 Αυγούστου 202222:50

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε με ένα υγρο πανάκι τα μανιτάρια και τα κόβουμε στα 4 ή σε πιο μικρα φετάκια ,ανάλογα με το τι μας αρέσει.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε μια κουταλιά βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια μαζί με την μπριζόλα.
  3. Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το κρασί.
  4. Περιμένουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος  και ακόμη μια κουταλιά βούτυρο.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα.
  6. Λίγο πριν ολοκληρωθεί ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ντοματίνια και τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμη.
  7. Πασπαλίζουμε με φλοίδες παρμεζάνας και μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  8. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Ένα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο που μπορείτε να το απολαύσετε είτε ως ορεκτικό είτε ως ελαφρύ βραδινό!

Αρθρογράφος