«Τιτάνια»: Το μειοψηφικό άφησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Μαλάμος

5 Αυγούστου 201407:24

Δεν άφησε τελικά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το ξενοδοχείο «Τιτάνια» ο ιδιοκτήτης του, καθώς σύμφωνα με τη διαθήκη του άντρα που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από δύο μήνες, το ίδρυμα κληρονομεί το μειοψηφικό και όχι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Κωνσταντίνος Μαλάμος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου, επιθυμούσε να προσφέρει στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς γνώριζε για τα προβλήματά στη λειτουργία του. Αν και το δημοσίευμα αναφέρει πως ο εκλιπών άφησε την πλειοψηφία των μετοχών του «Τιτάνια», εν τούτοις κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την εταιρία που το διαχειρίζεται.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου.

(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr