Τί γυρεύουν οι επίορκοι Εγκάθετοι με την ΠτΔ;

9 Νοεμβρίου 202317:03

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στον απόηχο της επίσκεψης της ΠτΔ κ. Κατ. Σακελλαροπούλου στην Θράκη ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιορισμένη έως ανύπαρκτη κάλυψη της πολυεπίπεδης παρουσίας της από τα τοπικά μειονοτικά μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από την παρακρατική σέκτα του Προξενείου.

Αποτελεί προσχεδιασμένη τακτική η υποβάθμιση της θεσμικής παρουσίας της ΠτΔ στην τοπική κοινή γνώμη κατόπιν εντολών της Ιώνων σε κεντρικό επίπεδο, ενώ πρέπει να συνεκτιμηθεί λχ η απουσία των Ριτβάν Αμέτ και Ερδέμ Χουσεΐν από τα Αρριανά. Αν ερχόταν κανένας δημοτικός σύμβουλος από Κεσσάνη θα πήγαιναν να τον προϋπαντήσουν από το τελωνείο των Κήπων, αλλά την Αρχηγό του Ελληνικού Κράτους ούτε καταδέχθηκαν να την συναντήσουν.

Εξίσου θρασείς κι αγενείς και οι κκ Οζγκιούρ Φερχάτ (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και Μπουρχάν Μπαράν (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) που μόλις μία μέρα πριν να συναντήσουν την ΠτΔ , παρευρίσκονταν σε εκδηλώσεις παρακρατικών και παρανόμων ενώσεων και κατηγορούσαν την Ελληνική Πολιτεία για καταπάτηση δικαιωμάτων της “τουρκικής μειονότητας”.

Οι επίορκοι Εγκάθετοι βουλευτές που συμμετέχουν και στις συνεδριάσεις της παρακρατικής και παράνομης ΑΣΕΜΤΔΘ υπό την ηγεσία του ψευδομουφτή κ. Ιμπραήμ Σερήφ επεδίωξαν κοινή φωτογράφιση με την ΠτΔ προκειμένου να “πουλήσουν” στην χειραγωγούμενη μειονοτική κοινή γνώμη τον “αγώνα τους για τα δικαιώματα του λαού” και ταυτόχρονα να προσδώσουν βαρύτητα ή και νομιμοποίηση στην έκνομη δραστηριότητά τους, συναλλαγέντες με το τοπικό τουρκικό παρακράτος.

Οι Μπουρχάν Μπαράν και Οζγκιούρ Φερχάτ χρησιμοποιούν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες τους με την ΠτΔ  “εκ του πονηρού”ως “τρόπαιο” ενώ δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται για μία “φωτο-παγίδα” προκειμένου να “ξεπλύνουν” την ανθελληνική τους δράση συναγελαζόμενοι είτε με τους ψευδομουφτήδες είτε με τους Εγκαθέτους των παρακρατικών δομών, υπό τον συντονισμό του Τουρκικού Προξενείου.

Εκτός ορίων ο Τούρκος Πρόξενος – Η ευθεία απάντηση της ΠτΔ στο τουρκικό παρακράτος

Αρθρογράφος