Τί ακριβώς συνέβη στον Πολύανθο;

27 Αυγούστου 202300:11

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την ώρα που κάποιοι “θεοφώτιστοι” έπιναν καφέ σχεδιάζοντας την εκκένωση του Ιάσμου , οι Άνθρωποι των Συνόρων,επί γής κι από αέρος αγωνίζονταν με ΄μία πρωτοφανή ασύμμετρη απειλή!!
Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία!!Κι αυτή την έγραψαν οι Θρακιώτες!!! Ενάντια στους Εγκαθέτους και τους υποταγέντες κάθε λογής!!!!
Η Ελλάδα Ποτέ Δεν Πεθαίνει!!!
υγ: Ποιός και γιατί τοποθέτησε ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΔΕΙΕΣ Ή ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ; Ποιός και γιατί δεν τις απομάκρυνε ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε διεξαχθεί ΣΟΠΠ; Ποιός είχε προσχεδιάσει την εξαφάνιση της περιοχής;
Αυτά ειναι τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αρμοδιοι, να διαψεύσουν σενάρια και εικασίες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους!!!
υγ3: Όπως επισημαίνει και ο Λευτέρης Γλερίδης από την Φωνή της Ροδόπης: Στο 8:20 του βίντεο είναι η στιγμή που οι θεσμικοί αντιλαμβάνονται το πρόβλημα με τα βαγόνια. «Στον σταθμό του Πολυάνθου έχει τέσσερα βαγόνια με καύσιμα», λένε. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν γνώριζαν καν αν η γραμμή είναι ασφαλής για να τα απομακρύνουν https://www.facebook.com/fonirodopis.gr/videos/611280757782298
Περιμένουμε ενημέρωση

 

Αρθρογράφος