Τα πρώτα In-Ear μαγνητοστατικά ακουστικά στον κόσμο από την Audeze

5 Σεπτεμβρίου 201610:00

Τα Sine In-Ear και μάλιστα δύο μοντέλα, το iSine10 και το iSine20 με σχεδίαση in-ear, μεμβράνη 30mm, χαμηλή αντίσταση, 16Ω και 24Ω αντίστοιχα, και όλη την τεχνολογία των μεγαλύτερων μοντέλων σε σμίκρυνση.

Διαθέτουν λοιπόν και τα δύο μαγνητικό σύστημα Fluxor και διαφράγματα Uniforce, ενώ το ακριβότερο εκ των δύο διαθέτει πιο μεγάλο πηνίο για βελτιωμένη ηχητική απόδοση. Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από το καλώδιο Cipher που ενσωματώνει ενισχυτή και dac και βύσμα lightning, έτοιμα δηλαδή για το iPhone 7 που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Το iSine20 θα κοστίζει 599 δολάρια και το iSine10 399 δολάρια μαζί με το Cipher, τιμές ελκυστικά χαμηλές καθώς μιλάμε για μαγνητοστατικά ακουστικά με ενσωματωμένο ενισχυτή και dac απο την κορυφαία εταιρεία του χώρου. Θα διατεθούν στην αγορά στις αρχές Νοεμβρίου, οπότε μέχρι την έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2016 ελπίζουμε να τα έχουμε δοκιμάσει ή τουλάχιστον να τα δούμε στην έκθεση στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Πηγή: hxoseikona.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr