Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πρωτοσέλιδο ΕΣΤΙΑΣ

31 Ιανουαρίου 202314:55

Η κομματική ιδιότητα του συγκεκριμένου ατόμου που φέρεται να παραιτείται κάνοντας καταγγελίες, ήταν σε αναστολή από τον Δεκέμβριο για την αντικομματική του συμπεριφορά και δεν παραιτήθηκε όπως ο ίδιος αναφέρει.

Τα όσα δε αναφέρει στην ανάρτηση του είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ως εκ τούτου, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για τη σκοπιμότητα των «καταγγελιών» μετά την αποπομπή του.

Μετά την αντικατάσταση του από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής όπως προβλέπεται, έστειλε την δήλωση παραίτησής του, την οποία παραθέτουμε, για να λυθεί η όποια απορία δημιούργησε, κάνοντας θόρυβο και προσπαθώντας με τις δημοσιεύσεις του να λοιδορήσει στελέχη και να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενόψει εκλογών.

Δεν τα κατάφερε.

Τά πλοκάμια τοῦ τουρκικοῦ προξενείου «πνίγουν» κομματικές ὀργανώσεις στήν Θράκη

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κυρίες, κύριοι επειδή προτίθεμαι να εμπλακώ εκλογικά στις επόμενες δημοτικές εκλογές και θα ήθελα να το κάνω όχι ως μέλος κάποιου κόμματος – και με τις δεσμεύσεις που γεννά μια τέτοια ιδιότητα – αλλά ως ανεξάρτητος, παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ και όποια άλλη κομματική θέση κατέχω. Καλή συνέχεια και καλούς αγώνες εύχομαι σε όλες κι όλους, Θανάσης Καλογιαντσίδης.

Θαν. Καλογιαντσίδης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Οζγκιούρ Φερχάτ παγίδευσε τον ΣΥΡΙΖΑ στο Τουρκικό Προξενείο

Και η Σταυρούλα Μάρκου εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;

Αρθρογράφος