Η ”Strauss Vienna Orchestra” στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

27 Νοεμβρίου 201316:10

Tο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, παραμένει πιστό στο στόχο του να προσφέρει σε Έλληνες και ξένους θεατές παραγωγές υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας όπερες, μπαλέτα, οπερέτες, ρεσιτάλ, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εικαστικές εκθέσεις.

Μέχρι στιγμής όλες οι εκδηλώσεις που έχει φιλοξενήσει αποτελούν σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης δίνοντας, έτσι τη δυνατότητα στο κοινό της περιοχής να απολαύσει υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές παραγωγές που τις χαρακτηρίζει η πολυσυλλεκτικότητα και η ποιότητα.

Σήμερα που οι σύγχρονες δίοδοι εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και τους χρόνους η Κομοτηνή ξεπερνά τους φραγμούς των συμβατικών συνόρων και το Μέγαρο Μουσικής αναδεικνύει τους καλλιτεχνικούς δρόμους χωρίς σύνορα.

Σε αυτή τη συγκυρία, η Κομοτηνή προετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων με αισιοδοξία και ευρωπαϊκό άνεμο καλλιτεχνικής δημιουργίας, φιλοξενώντας στις 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 9 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την παγκοσμίως διάσημη ”Strauss Vienna Orchestra”, αμέσως μετά από τη συναυλία που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2013.

Από την ίδρυσή της το 1978, η ”Strauss Vienna Orchestra” έχει καθιερωθεί με υπέροχες παραστάσεις σε φεστιβάλ μουσικής, στην TV, σε συναυλίες και περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Από την έναρξη της χιλιετίας 2000, είναι δεδομένη η παρουσία της ”Strauss Vienna Orchestra” στο ετήσιο Πρωτοχρονιάτικο γκαλά, στη Grand Hall του Μεγάρου Συναυλιών της Βιέννης.

Ο εικονιζόμενος Peter Guth, ο διεθνούς φήμης σπεσιαλίστας στη μουσική του Johann Strauss, είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας.

Για επιπλέον πληροφορίες:
http://www.guth-strauss-vienna.at/
http://www.artbg.gr/
http://www.megarokomotinis.gr/

Εισιτήρια διατίθενται στα εξής σημεία:
• Κομοτηνή-Βιβλιοχαρτοπωλείο “Δημοκρίτειο” Δημοκρίτου 7 2531-84040
• Ξάνθη-Βιβλιοπωλείο Πυργελή Δήμητρα 25410-72363
• Αλεξανδρούπολη-Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης 25510-22808

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr