Στην Άδα Σταματάτου, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Νίκος Σαμαράς»

11 Ιουνίου 202306:23

Η Οργανωτική Επιτροπή του 31ου ΔΣΦΑΑ αποφάσισε να τιμήσει φέτος με το Βραβείο “Νίκος Σαμαράς” μία γυναίκα που δεν είναι Ολυμπιονίκης ή Παραολυμπιονίκης, αλλά «διαφημίζει» τον αθλητισμό και το αθλητικό κίνημα με βάση την αξία του για τον άνθρωπο.

Η Άδα Σταματάτου προσωποποιεί με το παράδειγμά της το «Η Άσκηση είναι Φάρμακο»!

Μάθετε περισσότερα: https://raceforautism.gr/

Η συζήτηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τη μητέρα του αυτιστικού Γιάννη: Υπάρχει οδικός χάρτης και κάθε ταξίδι ξεκινάει με το πρώτο βήμα

Όπως επισημαίνει και η ίδια η κ. Άδα Σταματάτου σε ανάρτησή της στα μκδ

Χτες το βράδυ στο 31ο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ βραβεύτηκα για την προσφορά μου στον αθλητισμό ως πρέσβειρα του μηνύματος «η άσκηση είναι φάρμακο» με το «Βραβείο Σαμαρά».

Ήταν τεράστια η τιμή που στην βραδιά βραβεύτηκε και ο αγαπημένος όλων μας Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με παίχτες της Εθνικής Ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Κρατάω στην καρδιά μου τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη  «πρέπει να γίνεται πολύ σωστή δουλειά σε αυτό το πανεπιστήμιο γιατί οι φοιτητές χειροκροτάνε τους καθηγητές και κρατάνε τα κτίρια και τον περιβάλλοντα χώρο πεντακάθαρα»

Τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου «βοηθήστε τον αθλητισμό και όχι μόνο τον πρωταθλητισμό»

Τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη «δεν υπάρχουν βουνά..τα βουνά τα φτιάχνει μόνο το μυαλό μας».

Ο αθλητισμός φτιάχνει τη σωστή κοινωνία μεταλαμπαδεύει μηνύματα και σε κάνει να σκεφτείς πέρα από τον εαυτό σου,έξω από το ατομικό σου εγωιστικό κυκλάκι.

Ο αθλητισμός είναι για μένα και την οικογένεια μου το φάρμακο για την ευημερία μας αλλά και το εργαλείο να προσφέρουμε και εμείς πίσω στην κοινωνία επικοινωνώντας τη συμπερίληψη και παλεύοντας για την ισότιμη θέση όλων στην καθημερινότητα.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Συνεδρίου και καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ Αντώνης Καμπά Αντώνης Καμπάς για την πρόσκληση και την τιμή της βράβευσης, την Κοσμήτορα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Δούδα και την καθηγήτρια Σοφία Μπάτσιου για τα θερμά τους λόγια και τη στήριξη στο έργο μου.

Ο ΔΑΔΑΑ υποδέχθηκε τους “Πρωταθλητές Ζωής” στην Κομοτηνή!

Τι έχει ο Γιάννης; Μιλώντας στα παιδιά για τον αυτισμό

Αρθρογράφος