old_trafford_book

Nέο Social Νetwork δημιουργήθηκε στην Ξάνθη !

25 Μαρτίου 201121:16

old_trafford_bookΜια ανεξάρτητη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγα 24ωρα και δημιουργήθηκε στην Ξάνθη.

Πρόκειται για ένα θεματικό social network, μια κοινότητα που έχει ως αντικείμενο την υποστήριξη της Manchester United, του αθλητικού συλλόγου με τους περισσότερους φίλους στον πλανήτη.

Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά ένα ολόκληρο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ονομάζεται Old Trafford Book. Oι χρήστες μπορούν να γίνονται μέλη στο Old Trafford Book εισάγοντας το προφίλ τους από το Facebook ή το Twitter, καθώς το μέσο συνεργάζεται με τα γνωστότερα social networks, και να απολαμβάνουν μια σειρά από λειτουργίες χρηστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Οι δημιουργοί του Old Trafford Book από την Ξάνθη, εργάστηκαν αρκετά  και φιλοδοξούν να δώσουν στους φίλους της βρετανικής ομάδας σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δικτυωθούν μέσα από την εφαρμογή τους. Πρόκειται για την πρώτη ανάλογη προσπάθεια δημιουργίας social network για φίλους του ποδοσφαίρου, στον πλανήτη.

Είναι διαθέσιμο στο http://www.oldtraffordbook.com/

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr