Συνθήκες πόλωσης καλλιεργεί το τουρκικό παρακράτος στην Θράκη

9 Ιουνίου 202407:41
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
Οι αναφορές τόσο στην εκλογική διαδικασία όσο και στο κλίμα πόλωσης που καλλιεργούν από την Παρασκευή οι παρακρατικοί του DEB-ΚΙΕΦ αποτελεί αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας ακόμη και την ημέρα των εκλογών!
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (που δεν μπορεί να λογοκριθεί) ακούσθηκε στα τεμένη που ελέγχει το Τουρκικό παρακράτος ότι “Δεν βλέπετε πόσο καλά ελληνικα μιλάει; Έτσι θέλετε να γίνουν τα παιδιά σας; Να μην μιλάνε τουρκικά,να είναι γκιαουρηδες;”
 
Αυτα έλεγαν οι ψευδοιμάμηδες που πρόσκεινται στο πολιτικό ισλάμ των Ψευδομουφτειών, στα τεμένη της Θράκης εναντίον της Νουρτζαν Σουλογλου κατόπιν εντολής του τουρκικού προξενείου
 
Εκτός της Νέας Δημοκρατίας, κανένα άλλο κόμμα δεν κατεβάζει υποψήφιους βουλευτές από τον χώρο της Μειονότητας εκτός της γιατρού από την Αμβροσία.
 
Την ίδια στιγμή το DEB-ΚΙΕΦ προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα πόλωσης και αυτό δημιουργεί αντίδρασης σε ψηφοφόρους της Μειονότητας (ιδιαίτερα της νέας γενιάς) που εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους στην τουρκοδίαιτη ελίτ του παρακράτους.
 
Το ακροδεξιό, ισλαμοφασιστικό , τουρκοδίαιτο κόμμα της ημεδαπής (DEB-ΚΙΕΦ) θα έρθει αντιμέτωπο με την επόμενη ημέρα και αυτό ίσως προκαλεί ανησυχία στην κ. Τσιγδέμ Ασάφογλου και τους συνεργάτες της.

 

Αρθρογράφος