Στην Κομοτηνή τελικά ισχύει το lockdown;

13 Δεκεμβρίου 202010:53

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Κομοτηνή, Κεντρική Πλατεία Ειρήνης 18.00… Μία μέρα (σχεδόν) από τα παλιά. Παιδιά, οικογένειες, φίλοι, παγκάκια, καφές… Κάποιοι ακόμη και χωρίς μάσκα..

Είχε προηγηθεί και η “φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου” την Παρασκευή  εν χορδαίς και οργάνοις σε μία “σκηνοθετημένη” διαδικτυακή προβολή όπου στο βάθος φαίνεται κι ακούγεται πώς το πλήθος της Πλατείας τηρεί ή όχι τα μέτρα..

Σε γνωστό επώνυμο καφέ κοσμοσυρροή με το take away… Εδώ και μέρες σε ορισμένα σημεία της πόλης τίποτα δεν θυμίζει ότι έχουμε απαγορευτικό.. 

Πουθενά η ενεργητική παρουσία της Αστυνομίας. .. Πουθενά παρέμβαση από τους αρμόδιους… Και η ενημέρωση ελλιπεστάτη… Ακόμη δεν έχουμε δει Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη,Ιατρικό Σύλλογο, Φαρμακευτικό Σύλλογο… να μας πουν τί ακριβώς συμβαίνει στην πόλη και την περιοχή μας..

Το κυριότερο όμως δεν έχουμε δει τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων και τάξεων να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου.. Εκτός κι αν δεν έχουν καταλάβει ότι Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ………..

Τα υπόλοιπα τα λέμε στο Ημερολόγιο Covid19

Αρθρογράφος