Σαμαράς: Η Ελλάδα συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου

18 Μαρτίου 201311:18

Θέση στην υπόθεση της Κύπρου πήρε με γραπτή του δήλωση ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της χώρας μας στη Μεγαλόνησο.

Θέλοντας να στείλει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας σε Έλληνες και Κύπριους, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου. Άλλωστε, περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια…» αναφέρεται στη δήλωση.

«Να θυμόμαστε όμως: Η ευημερία και η ανάπτυξη θα επιστρέψουν σύντομα! Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα» τονίζει ο κ. Σαμαράς, συμπληρώνοντας πως «η ικανότητα του Ελληνισμού να αντέχει στα δύσκολα και να προοδεύει έχει αποδειχθεί πολλές φορές» και πως «θα αποδειχθεί και πάλι».

«Αρκεί να μην χάσουμε την πίστη στον εαυτό μας και να παραμείνουμε όρθιοι. Από την κρίση θα βγούμε πιο ισχυροί και πιο ενωμένοι» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr