Σάλπισμα της Ορθοδοξίας στο Δέλτα του Έβρου

1 Σεπτεμβρίου 201909:08

O σύλλογος ΑΙΝΗΣΙΟ Δέλτα Έβρου και ο πρόεδρός του Πάρις Παπαδάκης σας καλεί στην έκθεση ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που θα έχει την τιμή να εγκαινιάσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος την προσεχή ΠΕΜΠΤΗ 5 Σεπτεμβρίου 2019 στον πολυχώρο Κάστρο Φερών με έργα που θα κοσμούν το πιο ακριτικό εκκλησάκι των συνόρων στον ποταμό Έβρο.

Όπως επισημαίνει η βαθιά γνώστης της Θράκης κ. Μελαχροινή Μαρτίδου  είναι Όλα “προϊόν” εθελοντικής εργασίας ερασιτεχνικής ομάδας αγιογράφων που το έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου με την καθοδήγηση της εικαστικού-αγιογράφου Ελένης Συρίδου.

Η παρουσία σας σηματοδοτεί την στήριξη στο έργο του συλλόγου, την επιβράβευση πρωτοβουλιών εθελοντισμού, την προσήλωση στην έννοια της πίστης μας και την μεγαλοσύνη της Ορθοδοξίας, την αναβάθμιση προστασία κι ανάδειξη του Δέλτα του Έβρου.

Το κεντρικό σύνθημα νάμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Η έκθεση θα διαρκέσει ένα μήνα στις ΦΕΡΕΣ Έβρου και μετά θα μεταφερθούν οι Άγιοι στον φυσικό τους χώρο, στο εξωκλήσσι του Αγίου Ανθίμου προσφορά του καλυβιέρη επιχειρηματία
Κων/νου Τραζέρα για να σκέπουν όλο το ΔΕΛΤΑ και όσους δραστηριοποιούνται εκεί.

Μια εκδήλωση όπου συστρατεύεται ο εθελοντισμός, η ομορφιά της τέχνης και του χώρου, με τα μηνύματα που στέλνουν οι ακρίτες μας.”

  

Αρθρογράφος