Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες στο κατάστημα Lidl στο Ίλιον

18 Φεβρουαρίου 202207:42

Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ της Lidl Ελλάς στο Ίλιον, όπου το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε, λόγω ανέχειας, κρέας και τυρί, έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18.02.2022) ο Ρουβίκωνας.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση εδώ

Η ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έκλεψε το περασμένο Σάββατο (12.02.2022) κρέας και τυρί και έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος.

Παρά τις παροτρύνσεις άλλων καταναλωτών, που ήθελαν να πληρώσουν το ποσό των σχεδόν 30 ευρώ που κόστιζαν αυτά που έβαλε η γυναίκα στην τσάντα της, αλλά και την πρόταση των αστυνομικών, αρνήθηκαν να αποσύρουν τη μήνυση.

Η οποία τελικά αποσύρθηκε χθες Πέμπτη με παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης

Η ανακοίνωση της Lidl Hellas:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

 

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μας λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε. Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

Αρθρογράφος