Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο της Αλεξανδρούπολης

20 Φεβρουαρίου 201313:51

Με επαγγελματικό τρόπο εισέβαλαν άγνωστοι σε ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, εξουδετερώνοντας τον συναγερμό και κάνοντας ριφιφί για να περάσουν στο εσωτερικό απ’ όπου άρπαξαν όλα τα πολύτιμα εμπορεύματα και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες αποδείχθηκαν καλά «διαβασμένοι», καθώς είχαν προνοήσει για τα πάντα. Έκοψαν με κόφτη το καλώδιο του συναγερμού και έβαλαν την σειρήνα σε έναν κουβά με νερό, ώστε να μην χτυπήσει. Στη συνέχεια, κατέβηκαν στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το κοσμηματοπωλείο και ξήλωσαν μία γυψοσανίδα. Αμέσως μετά, άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο και πέρασαν στο υπόγειο του κοσμηματοπωλείου.

Άδειασαν όλα τα ράφια και τις βιτρίνες από τα χρυσαφικά πετώντας τις άδειες θήκες στο δάπεδο, άρπαξαν και 3.500 ευρώ που βρήκαν σε ένα συρτάρι και εξαφανίστηκαν από τον ίδιο δρόμο! Οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.

Τα κοσμήματα ήταν ο στόχος και των αγνώστων κακοποιών που παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού μιας γυναίκας στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου, μπήκαν στο εσωτερικό και τα άρπαξαν ανενόχλητοι. Το θύμα κατήγγειλε τη διάρρηξη στην Ασφάλεια, που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό τους.

www.protothema.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr