Ρ.Τ. Ερντογάν: Να χτίσουμε τον “Αιώνα της Τουρκίας”

8 Οκτωβρίου 202308:16

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στην σημερινή ειδησεογραφία “χάθηκε” μια πολύ σημαντική είδηση για εμάς στην Ελλάδα και την Θράκη: αυτή που αφορά στην διεξαγωγή του 4ου Συνεδρίου του ΑΚΡ στην Άγκυρα όπου κι επανεξελέγη ως πρόεδρος του ο Ρ.Τ Ερντογάν λαμβάνοντας και τις 1399 έγκυρες ψήφους.

Ανάμεσα σε άλλα πολλά που είπε,ο Ρ.Τ. Ερντογάν δήλωσε ότι θα χτισθει ο Αιώνας της Τουρκιας αντιμετωπίζοντας σοβαρές κρίσεις στην πειροχή, από την τρομοκρατία μεχρι τον πόλεμο, τονίζοντας ότι το ΑΚΡ είναι η ελπίδα όχι μόνο 85 εκατομμυρίων, αλλά και εκατοντάδων εκατομμύρια που έχουν στραφεί στην Τουρκία αφού τα σύνορα είναι μόνον μία γραμμή..

«Θα εφαρμόσουμε αποφασιστικά τη στρατηγική μας , εξαλείφοντας τον τρόμο στην πηγή του» και φέρνοντας αιματηρούς δολοφόνους, από το PKK και το FETO στο DAESH και σε περιθωριακές ομάδες, για κάθε σταγόνα αίματος που έχουν χύσει. Δεν θα μειώσουμε ποτέ τον φόβο που η προειδοποίησή μας, «Μπορούμε να έρθουμε μια νύχτα εντελώς ξαφνικά», ενσταλάζει στις καρδιές των κακών που απειλούν το μέλλον της χώρας μας. Θα διασφαλίσουμε ότι κάθε πολίτης αυτής της χώρας θα επωφεληθεί στο υψηλότερο επίπεδο από κάθε είδους υπηρεσίες, τη δικαιοσύνη, την ασφάλεια, την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη ιδιαίτερα, από τη γέννηση μέχρι το θάνατο».

Στράφηκε κατα των ΛΟΑΤΚΙ λέγοντας «Θα εξαλείψουμε τις ύπουλες δραστηριότητες που, υποστηρίζοντας αποκλίνουσες πολιτικές, κοινωνικές και ατομικά κινήματα, στοχεύουν στην καταστροφή της εθνικής μας ταυτότητας, του θεσμού της οικογένειας και των αξιών μας».

Τα παραπάνω μπορεί να τα βρει κανείς κι εδώ

Αρθρογράφος