Προσκλητήρια φτιαγμένα από πάπυρο

22 Φεβρουαρίου 201316:00

Η πρώτη εντύπωση που θα δώσετε στους καλεσμένους σας είναι τα προσκλητήρια του γάμου σας.

Τα προσκλητήρια γάμου προϊδεάζουν τους καλεσμένους σας, για το ύφος της τελετής και της γαμήλιας δεξίωσης που θα ακολουθήσει. Ο γάμος σας ως το πιο ξεχωριστό γεγονός της ζωής σας, μπορεί να έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, η οποία θα αντικατοπτρίζει τον ψυχισμό και το γούστο σας, χαρακτηριστικά τα οποία θα είναι έκδηλα σε κάθε σημαντική ή λιγότερο σημαντική λεπτομέρεια που θα αφορά αυτή την τόσο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Ο γάμος με θέμα, είτε αυτό αφορά μία εποχή, είτε μία αίσθηση, είτε ένα ύφος, για παράδειγμα ρομαντικός, παραμυθένιος ή μοντέρνος, σχεδόν πάντοτε αποτελεί ένα ξεχωριστό θέαμα και μία ιδιαίτερη αίσθηση για εσάς και τους καλεσμένους σας. Ωστόσο, τα προσκλητήρια που θα αφορούν έναν τέτοιο γάμο, πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστά όσο και το ύφος του γάμου. Αν για παράδειγμα σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε ένα γάμο σε αρχαιοελληνικό ύφος και στυλ, τότε τα προσκλητήρια που θα σταλούν στους καλεσμένους σας, πρέπει να τους προϊδεάζουν για κάτι ξεχωριστό, όπως άλλωστε θα είναι και το θέμα που θα έχετε επιλέξει.

Σε μία τέτοια περίπτωση, τα προσκλητήρια από πάπυρο που θα βρείτε στο εμπόριο, σε συνδυασμό με μερικές δικές σας πινελιές, θα είναι η ιδανική επιλογή. Τα προσκλητήρια από πάπυρο, μπορούν να θεωρηθούν μία ιδιαίτερα εκκεντρική επιλογή αλλά συνάμα και πρωτότυπη, καθώς η επιλογή αυτή γίνεται σπάνια από τα μελλόνυμφα ζευγάρια, τα οποία συνήθως ακολουθούν τις πιο κλασικές επιλογές.

Γι’ αυτό αν θέλετε να ξεχωρίσετε πραγματικά, τα προσκλητήρια από πάπυρο, θα κάνουν τη διαφορά και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, με την σπάνια, ίσως πρωτόγνωρη εμφάνισή τους.

ΠΗΓΉ : gamos-guide.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr