Προς το άρθρο 99 η ΣΕΗΟΣ Euronics

23 Σεπτεμβρίου 201314:30

Σανίδα σωτηρίας στο άρθρο 99 σκοπεύει να ζητήσει εντός του προσεχούς διαστήματος ο συνεταιρισμός ηλεκτρικών ειδών ΣΕΗΟΣ Euronics, λόγω των συσσωρευμένων του οφειλών στην αγορά ύψους 9,4 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία συνεργασίας με τον συνεταιρισμό Mega Electrics, με τα δύο μέρη να έχουν συμφωνήσει στην από κοινού εκμετάλλευση των πολλαπλών συνεργειών που μπορούν να ανακύψουν. Για όλα τα παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί ότι η ΣΕΗΟΣ Euronics AE έχει λάβει και την σύμφωνη γνώμη της Εuronics International.

Σήμερα (Δευτέρα), στο πλαίσιο του Δ.Σ που θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΗΟΣ ΣΥΝΠΕ θα γίνει αναφορά τόσο στο αίτημα για το άρθρο 99 όσο και στην από κοινού συνεργασία με την Mega Electrics. Ειδικότερα για τη συνεργασία, ο στόχος είναι ο ΣΕΗΟΣ ΣΥΝΠΕ να διατηρήσει την αυτονομία του όπως και την αποκλειστική διαχείριση Euronics, ενώ δεν θα υπάρχει και καμία υποχρέωση των μετόχων της εταιρείας απέναντι στην Mega Electrics.

Σήμερα το δίκτυο της ΣΕΗΟΣ περιλαμβάνει 98 καταστήματα και ο τζίρος του δικτύου -τιμές λιανικής- φθάνει τα 35 εκατ. ευρώ. Οσον αφορά την Mega Electrics ελέγχει ένα δίκτυο από 165 καταστήματα.

Πηγή : toxrima.gr

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr