Πολλαπλή η ανθρωπιστική κρίση στον Δήμο Ιάσμου…

7 Φεβρουαρίου 202310:30
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: Όπως είχαμε επισημάνει και σε χθεσινό μας κείμενο, η δυσλειτουργία των σχολικών επιτροπών δημιουργεί σοβαρό ζήτημα στην θέρμανση των σχολείων, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ενος αντιδημάρχου. Το σχολείο των Αμαξαδων ,απ’ό,τι μαθαίνουμε λόγω μεγέθους της σχολικής μοναδαςείναι σε καλύτερη κατάσταση απο επάρκεια καυσίμου.
 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: Πρόβλημα προμηθειών τροφίμων σε παιδικό σταθμό.Στο τέλος οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι ίδιοι οι γονείς θα πηγαινουν τρόφιμα στην μαγειρισσα.
 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ: 400+ άτομα, ωφελούμενοι της Δομής Σίτισης δεν έχουν τίποτα άλλο να φανε εκτος από ψωμί και γαλα ίσως.
 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ εδώ και δύο εβδομάδες δεν λειτουργεί καθώς δεν δίνονται καύσιμα με πίστωση στους υπαλλήλους.
 
Ο Δήμαρχος ειναι ακατάλληλος προς άσκηση καθηκόντων του καθώς τελεί σε αναρρωτική άδεια μετά από σοβαρή επέμβαση ρινικού διαφράγματος , η αντιπολίτευση είναι απασχολημένη με την ανθρωπιστική κρίση στο Γκαζιαντέπ και οι υπολοιποι αγνοούνται.
 
Είναι προφανές ότι ο Ασυνήθιστος 332ος Δήμαρχος Ιάσμου τυγχάνει της ανοχής και της υποστήριξης του Συστήματος του οποίου θύματα ειναι οι απλοί άνθρωποι,οι απλοί πολίτες.
 
Αύριο τον περιμένουμε με τον Ηλίας Ηλιακόπουλος στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής!
 
 

 

Αρθρογράφος