Πολιτικές Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην Κομοτηνή

29 Μαΐου 202409:02

Συνεχίζοντας με ένταση το πλατύ άνοιγμάτης η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου στέλνοντας το μήνυμα «ΜΕΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» προγραμματίζει πλούσια δραστηριότητα το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα:

  • Σάββατο 1/6 στις 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής,θα πραγματοποιηθεί ηκεντρική προεκλογική συγκέντρωσητου ΚΚΕ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι οΓιάννηςΔελής, βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ιμπραήμ ΚερατζήΙμπράμ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

 

  • Κυριακή 2/6 στις 7.30μ.μ.στο καφέ Gecko,η ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ και η Σύγχρονη Εποχή πραγματοποιούν Εκδήλωση-Βιβλιοπαρουσίαση των «Αποδελτιώσεων» της Σεμίνας Διγενή. Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ, δημοσιογράφος και η Νάγια Δαλακούρα, αρχαιολόγος-συγγραφέας.
  • Δευτέρα 3/6 στις 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνήςθα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με συνταξιούχους για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων.

Αρθρογράφος