Ποιόν εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Εγκάθετος Οζγκιούρ Φερχάτ;

19 Ιουνίου 202412:18

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Παρακολουθώντας τις δημόσιες αναρτήσεις του κομματικά άστεγου και με αβέβαιο πολιτικό μέλλον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, βλέπουμε ότι συνεχίζει την διγλωσσία και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, καθώς:

1. Στα τουρκικά γράφει:
“Σήμερα παρακολούθησα επίσημα το «Διεθνές Συνέδριο για την Ειρήνη και την Αειφόρο Ανάπτυξη» μετά από ειδική πρόσκληση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρώην πρωθυπουργού και με τον οποίο αγωνίζομαι χρόνια μαζί!
Το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας φιλοξένησε ντόπιους και ξένους συμμετέχοντες και έθιξε πολύ σημαντικά θέματα στο συνέδριο που διοργανώθηκε από κοινού με το ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.
Υποσχέθηκα να εκπροσωπήσω τον λαό μας και την περιοχή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και συνεχίζουμε σε αυτόν τον δρόμο!”

2. Στα ελληνικά σημειώνει:
Ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα συμμετείχα στην Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και την Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ.
Ενδιαφέροντα θέματα με καλούς ομιλητές και μεγάλες προσωπικότητες.Πολλή τροφή για σκέψη,προβληματισμό δράση και προτάσεις για λύση των προβλημάτων.
Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ’αυτά που μας χωρίζουν!

3. Δημοσιογραφικά οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

  • 1. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πηγές, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ (ο Οζγκιούρ Φερχάτ) αλλά (δια)ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ο κ. Αλέξης Χαρίτσης προκειμένου να έχει ένα photoop ο Εγκάθετος βουλευτής της Νέας Αριστεράς!
  • 2. Βεβαίως, παραμένει μυστήριο, ποιούς εκπροσωπεί και που ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ: τους Έλληνες Πολίτες (ανεξαρτήτου θρησκεύματος) στην Αθήνα; ή τους Έλληνες Πολίτες σε μία τρίτη χώρα; Ή Τούρκους Πολίτες στην Ελλάδα;
  • 3. Ο Οζκγιούρ Φερχάτ εξακολουθεί να μας έχει αποκλεισμένους από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρθρογράφος