Το πιο τρελό προσκλητήριο γάμου που έχετε δει ποτέ!

11 Ιανουαρίου 201412:41

Τελικά φαίνεται πως η συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο είναι το χιούμορ και η τρέλα. Όταν μάλιστα η πεθερά έχει περισσότερο χιούμορ από τους υπολοίπους, ε, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά. Βέβαια, μάλλον η νύφη θα πρέπει να διαθέτει το περισσότερο χιούμορ απ’ όλους στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Το πιο τρελό, λοιπόν, προσκλητήριο γάμου τυπώθηκε στην Ελλάδα και αφορούσε στον γάμο δύο νέων ανθρώπων οι οποίοι έχουν την τύχη η πεθερά να… μην στέκει και πολύ καλά και φυσικά με την πολύ καλή έννοια της λέξης.

Την απόφαση να τυπώσει η μητέρα του γαμπρού τα προσκλητήρια πήρε το ζευγάρι και η… μαμά αποφάσισε να φτιάξει το πιο ανατρεπτικό προσκλητήριο που έχει γίνει ποτέ. Στο συγκεκριμένο προσκλητήριο «στόλιζε» τη νύφη κανονικά και με τον νόμο, αφού έγραψε:

«Δυστυχώς είστε προσκεκλημένοι στον γάμο του άριστου υιού μου ιατρού, και κάποιας φτηνής άχρηστης αλήτισσας της οποία το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Η μέγιστη αυτή συμφορά στην ιστορία της οικογένειάς μου θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ. που αναμφίβολα θα καταλήξει σε διαζύγιο. Ελπίζω εγκαίρως ώστε να τεκμηριωθεί η ακύρωσή του. Αυτή τη βαθιά απογοητευτική και αβάσταχτα θλιβερή τελετή θα ακολουθήσει δείπνο, όπου θα προσφερθούν ξηροί καρποί στους οποίους η πώς τη λένε είναι αλλεργική»!

prosklitirio

Πηγή : www.peoplegreece.com

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr