Οι πίνακες συμμετεχόντων – απορριφθέντων υποψηφίων δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ

20 Σεπτεμβρίου 201305:30

Αναρτήθηκαν σήμερα 19-9-2013 ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι αλφαβητικοί Πίνακες υποψηφίων δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.  (ανδρών – γυναικών) έτους 2013 των οποίων οι αιτήσεις και τα συνημμένα σε αυτές  δικαιολογητικά συμμετοχής, μετά τη διενέργεια ελέγχου από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής –  Ελέγχου Δικαιολογητικών, διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις – απαιτήσεις της προκήρυξης και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πρώτα οι γυναίκες υποψήφιες), καθώς και των υποψηφίων, των οποίων τα δικαιολογητικά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις – απαιτήσεις της προκήρυξης και επομένως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Οι υποψήφιοι μπορούν να λαμβάνουν εγγράφως διευκρινίσεις σχετικά με τους λόγους αποκλεισμού τους από το διαγωνισμό, κατόπιν υποβολής έγγραφης σχετικής αιτήσεώς τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι υποψήφιοι/ες των οποίων τα δικαιολογητικά  διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις – απαιτήσεις της προκήρυξης και περιλαμβάνονται στον οικείο Πίνακα Συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, πρέπει να παρουσιασθούν για ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ την 23-9-2013 ημέρα Δευτέρα στη Σχολή Λιμενοφυλάκων  (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ), τις κάτωθι ώρες:

Ώρα Τόπος Εξέτασης Επώνυμο Υποψηφίων

08:00 Σχολή Λιμενοφυλάκων από ΑΓΓΕΛΗ Α. έως και ΜΕΣΣΑΛΑ Λ. (γυναίκες υποψήφιες)

09:30 Σχολή Λιμενοφυλάκων από ΜΗΣΕΛΙΔΟΥ Λ. έως και ΨΥΧΟΓΙΟΥ Α. (γυναίκες υποψήφιες)

11:00 Σχολή Λιμενοφυλάκων από ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Φ. έως και ΛΟΥΚΑΚΗΣ Ε.   (άνδρες υποψήφιοι)

12:30 Σχολή Λιμενοφυλάκων από ΛΟΥΤΣΟΒΟΣ Ν. έως και ΨΩΝΗΣ Κ. (άνδρες υποψήφιοι)

Οι υποψήφιοι/ες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίαση τους να έχουν μαζί τουςτο Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητάς τους (ή τη στρατιωτική τους ταυτότητας προκειμένου για στρατεύσιμους, ή το δελτίο υπηρεσιακής τους ταυτότητας προκειμένου για τους εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ. -Υπαξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφύλακες).

Πίνακας συμμετεχόντων υποψηφίων δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2013

Πίνακας απορριφθέντων υποψηφίων δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2013

Πηγή:www.diorismos.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr