Παρουσία του Τομέα Μακεδονίας Θράκης στις Βουλευτικές Εκλογές της 21η Μαΐου 2023

22 Μαΐου 202321:45

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η κάλυψη της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 21ης Μαΐου 2023 από τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των κομμάτων καθώς και δημοσιογράφοι όλων των μέσων ενημέρωσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για το εκλογικό αποτέλεσμα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης”, στο Διοικητήριο, όπου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διακριτή προβολή και παρουσίαση των αποτελεσμάτων στις εκλογικές περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή τους στο «Κέντρο Τύπου» του τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και την παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας διαπιστεύθηκαν περί τους 40 εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τοπικής και εθνικής εμβέλειας, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων.

Τέλος, ο τομέας Μακεδονίας Θράκης, με σχετικό link στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, λειτούργησε και ως help desk για τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης σε θέματα εκλογικής διαδικασίας.

Αρθρογράφος