Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας μετά την ανάρτηση για Μπουτάρη

21 Μαΐου 201817:36

Μέσω του… λαφιλούς βήματος του Facebook o δημοτικός σύμβουλος Καβάλας (από το συνδυασμό της πλειοψηφίας) Χρήστος Πασχαλίδης, όχι μόνο επιδοκίμασε τις βιαιοπραγίες κατά του κ. Μπουτάρη, αλλά προανήγγειλε ότι σειρά για… ξύλο έχουν τώρα οι βουλευτές.

Ο κ. Πασχαλίδης εκλέγεται με την παράταξη της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα η οποία υποστηρίζεται από τη ΝΔ. Η κυρία Τσανάκα βγήκε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να υπερασπιστεί και όχι για να δικαιολογήσει – όπως θέλησε να επισημάνει- το… «παιδί» (ναι με αυτή τον χαρακτηρισμό αναφέρθηκε στο στέλεχός της, σαν να ήταν ένα κακομαθημένο που έκανε μία ζαβολιά – ζημιά).

 

Δεν είδε, λέει, ολόκληρο το βίντεο του ξυλοδαρμού του Γιάννη Μπουτάρη και βιάστηκε να μιλήσει. Αυτό προσπάθησε να ψελλίσει η δήμαρχος σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει το… «παιδί». Μετά το σάλο όμως που προκάλεσε εντός και εκτός ΝΔ η ανάρτηση του κ. Πασχαλίδη, εκείνος υποχρεώθηκε να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

«Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται. Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας», θυμήθηκε να διαβεβαιώσει όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν…

«Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες. Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου», καταλήγει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο.

(πηγή: protagon.gr)

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr