Παραμουφτήδες – Πολιτικοί με θρησκευτική περιβολή και ξένα χρήματα

4 Ιανουαρίου 202018:42

Δε μας προκαλεί απορία, λοιπόν, το ότι η δημοσιογράφος δεν ζήτησε τη γνώμη των απλών μουσουλμάνων κατοίκων στη Θράκη για το αν και πόσο καταπιέζεται η πίστη τους. Δεν βρήκε να ρωτήσει κάποιο μουσουλμάνο συμπολίτη μας, μην τυχόν και εκτεθεί από την απάντηση. Προτίμησε μόνο τους ισχυρισμούς των αυτοαποκαλούμενων «εκλεγμένων» μουφτήδων της Θράκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν μόνο στην «καταπίεση» που υφίστανται οι ίδιοι προσωπικά, όταν ως «καταπίεση» εκλαμβάνουν την εφαρμογή του νόμου όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Λησμόνησε, βέβαια, να τους ρωτήσει σε ποιά μουσουλμανική χώρα του πλανήτη εκλέγονται οι Μουφτήδες και, για να είμαστε πιο ακριβείς, θα έπρεπε να τους ρωτήσει αν όντως εξελέγησαν από το λαό, πότε έλαβαν χώρα τέτοιες εκλογές και με ποιό εκλογικό σύστημα, σε ποιους δόθηκε η δυνατότητα ψήφου, σε ποιους άλλους συνυποψήφιους δόθηκε η δυνατότητα εκλογής, πώς μετρήθηκαν οι ψήφοι δια ανατάσεως της χειρός, ποιος είχε την φαεινή ιδέα να διεξαχθούν εκλογές ερήμην του ελληνικού κράτους και σε ποιο τελικά νόμο προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr