Παρακρατικοί κι Εγκάθετοι παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία στην Ροδόπη

9 Ιουνίου 202423:38

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Όπως είχαμε εγκαίρως αναφέρει στο Komotinipress και στη συνέχεια το επιβεβαιώσαμε με το σχετικό ρεπορτάζ, η Κυριακή των Ευρωεκλογών της 9/6/2024, καταγράφεται ως η ημέρα πλήρους παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας, από αιρετούς, θεσμικούς και παρακρατικούς εξωχωρίων δομών.

Στην πλατεία της Φιλλύρας, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Ερδέμ Χουσεΐν , ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ταρκάν Μουλταζά (μέλος της ΝΔ) , ο περιφερειακός σύμβουλος του Χρ. Τοψίδη κ. Rıdvan Hacı Mehmet και οι συνεργάτες τους , πραγματοποίησαν μία παράνομη τελετή αποδοχής-παραλαβής δωρεάς από οργάνωση που συνδέεται με δομές των Γκρίζων Λύκων.

Ο Πρόεδρος του Ολλανδικού Τουρκικού Ιδρύματος Ισλαμικού Πολιτισμού Tahsin Çetinkaya και η Χήρα Ισίκ Σαδήκ Αχμέτ του ακροδεξιού ισλαμιστικού εθνικιστικού DEB-ΚΙΕΦ συμμετείχαν στην τελετή αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα διατεθούν σε άτομα που τα χρειάζονται στους 57 οικισμούς του Δήμου Αρριανών 158 ηλεκτροκινούμενα οχήματα και αμαξίδια.

Ο κ. Tahsin Çetinkaya επεσήμανε ότι ο Δήμαρχος του Κοζλουκεμπίρ, κ. Ερντέμ Χουσεΐν Μπέη, συνέβαλε καθοριστικά στην προσέγγιση των Τούρκων αδελφών μας στη Δυτική Θράκη και παρείχε κάθε είδους υποστήριξη. Χάρη στην υποστήριξή τους, είχαμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε με επιτυχία αυτό το έργο.Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας από τη Δυτική Θράκη στην Ολλανδία και τα στελέχη του Τουρκικού Συνδέσμου Δυτικής Θράκης για την οικονομική και ηθική συνεισφορά τους σε αυτό το έργο . Με την υποστήριξή τους, κάναμε ένα ακόμη βήμα για να κάνουμε τη ζωή των αδελφών και των αδελφών μας που έχουν ανάγκη πιο εύκολη και να τους δώσουμε ελπίδα.Οι συνεισφορές του Τουρκικού Συνδέσμου Δυτικής Θράκης σε αυτό το έργο δεν περιορίστηκαν μόνο στην προμήθεια οχημάτων, αλλά εργάστηκαν επίσης με μεγάλη αφοσίωση για να εξασφαλίσουν ότι αυτή η βοήθεια έφτασε σε όσους είχαν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τα μέλη του συλλόγου μας και τους εθελοντές για την προσπάθειά τους.Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε στη χώρα του Ατατούρκ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη της επιτροπής και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο , και εύχομαι τα οχήματα να είναι ωφέλιμα για τους αδελφούς και τις αδελφές μας που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε μαζί, χέρι-χέρι, προς ένα καλύτερο αύριο . Αγαπητοί καλεσμένοι, τελειώνοντας τα λόγια μου, θα ήθελα να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μου και τους χαιρετισμούς μου σε εσάς, τους πολύτιμους ανθρώπους μας, που μας φιλοξένησατε εδώ και δείξατε κάθε είδους ενδιαφέρον και ανησυχία.»

Αντί Επιλόγου

Φιέστα ετοιμάζει ο Δήμαρχος Αρριανών με την δωρεά των Γκρίζων Λύκων!

Ροδόπη: Συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΕΦ για παραβίαση εκλογικής νομοθεσίας

Αρθρογράφος