Οζγκιούρ Φερχάτ: Ο Ιασμιώτης οδοντίατρος που χρειάζεται φροντιστήριο…

16 Μαΐου 202319:40

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο γνωστός Οζγκιούρ Φερχάτ εξακολουθεί να εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ, τους συνυποψηφίους του και την Χώρα της οποίας θέλει να εκλεγεί βουλευτής.

Με συνέντευξη και δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ένα ξένο, διεθνές μέσο, το τουρκικό ΑΑ- Anadolu παραβιάζει την εσωτερική έννομη τάξη με τις δηλώσεις του για “τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης αφού 1. σύμφωνα με το εσωτερικό δίκαιο αλλά και 2. το διεθνές δίκαιο όπως αυτό τίθεται από το πλαίσιο της Συνθήκης της Λωζάννης κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Εάν γνώριζε , πράγμα δύσκολο για έναν Ιασμιώτη οδοντίατρο χωρίς νομικές γνώσεις, τα παραπάνω θα φρόντιζε να μιλήσει για ένα ευάριθμο τμήμα της τρισυπόστατης Μειονοτητας που αυτοπροσδιορίζονται ως τουρκογενείς.

Επίσης, απαριθμώντας τα αιτήματα της παρακρατικής σέκτας του καθεστώτος που τον στηρίζει, θα γνώριζε ότι οι Σύλλογοι όπως ΤΕΞ,ΤΕΝΚ κλπ δεν αναγνωρίζονται καθώς -ΟΡΘΟΤΑΤΑ- ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει σχετική τροπολογία που την υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν. Ανάμεσά τους οι Νίνα Κασιμάτη, Μουσταφά Μουσταφά, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός της Ένωσης Κεντρώων, καταψήφισαν την τροπολογία τόσο η Χ.Α. όσο και το ΚΚΕ.

Τα ερωτήματα της κ. Νίνας Κασιμάτη που πρέπει να απαντήσουν οι ΑΝ.ΕΛ. για την ΤΕΞ

Ο πολιτικά απαίδευτος αλλά πειθήνιο όργανο ενός παρακρατικού συστήματος κ. Οζγκιούρ Φερχάτ τί θα πράξει εάν εκλεγεί βουλευτής; Θα ανατρέψει την ελληνική έννομη τάξη, το διεθνές δίκαιο και θα εισάγει την ατζέντα του τουρκικού καθεστώτος στην βουλη;

Ή μήπως θέλει να γίνει βουλευτής για να εισπράττει μόνον την αποζημίωση από το ελληνικό Κράτος σε βάρος του οποίου στρέφεται;

Είναι γνωστό στους αναγνώστες του Komotinipress αλλά και την ευρύτερη τοπική, εθνική και διεθνή κοινή γνώμη ότι ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ μαζί με άλλους 16 επωνύμους εγκαθέτους του Τουρκικού Προξενείου έχει μηνυθεί από τον υπογράφοντα με την κατατεθείσα από 12-10-2022 έγκληση για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης, της συκοφαντικής δυσφήμησης, της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια (άρθρα 361, 362, 363, 333 παρ. 1 του Π.Κ. και 184 παρ. 1 Π.Κ.)

 

Αρθρογράφος