Όταν η Θεσσαλονίκη έπιασε “πάτο” στην διασκέδαση, φώναξε τον Βασίλη Μπάτη

29 Οκτωβρίου 201710:19

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της διασκέδασης, της πραγματικής αληθινής διασκέδασης. Μαγαζιά που άφησαν εποχή και έβγαλαν ονόματα που έκαναν τεράστια καριέρα στο τραγούδι. Υπήρξε όμως μια περίοδος που κράτησε αρκετά χρόνια όπου τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υποτάχθηκαν στις “σκηνοθεσίες” των μεγάλων ονομάτων. Σχήματα και τρόπος διασκέδασης που παρέπεμπαν σε συναυλίες με τσάι, Savoir vivre μέχρι τον πως θα πετάνε τα λουλούδια.

Μετά ήρθε και η κρίση και έδωσε την χαριστική βολή. Όμως στην πόλη έλειπε για καιρό η γνήσια διασκέδαση, αυτό που είχε πάντα η πόλη αυτή, έλειπαν οι λαϊκές φωνές απελευθερωμένες από στημένα σκηνικά και κόσμος που γινόταν ένα με τον καλλιτέχνη. 

Και όταν έφτασε η ώρα να αποκατασταθεί η τάξη αυτή, η Θεσσαλονίκη φώναξε τον Βασίλη Μπατή ίσως την πιο γνήσια λαϊκή φωνή που υπάρχει αυτή την στιγμή. Εξαιρετικός τραγουδιστής, απίστευτη αίσθηση να γίνεται ένα με τον κόσμο και κυρίως, ένα καλό παιδί το οποίο βγαίνει στην πίστα. 

Αυτό που χρειαζόταν ήταν και ένας ανάλογος χώρος και βρέθηκε το  Voice live Stage το οποίο κατάφερε να δημιουργήσει πλέον τα αξέχαστα βράδια της γνήσιας διασκέδασης.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr