Όταν η Ελλάδα των Ποιητών στηρίζει τα παιδιά όλου του κόσμου… (video)

29 Απριλίου 202015:19

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο κ. Σταμάτης Κραουνάκης δεν χρειάζεται υπερασπιστές, τιμητές και κατηγόρους! Δεν μας έχει ανάγκη σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε.

Τα βράδια που ένα βρέφος δεν μπορούσε να κοιμηθεί κι έκλεγε ακατάπαυστα, καθώς δεν έπιανε κανένα γιατροσόφι και μέθοδος άρχισα μέσα στον δικό μου πανικό να τραγουδάω….

Κάποια στιγμή “πιάνω” το “Αυτή η Νύχτα Μένει” κι εκεί αρχίζει η επικοινωνία…. Μέχρι σήμερα, κάποιες πολύ συγκεκριμένες , μοναδικές, δημιουργίες του κ. Σταμάτη Κραουνάκη εξακολουθούν να λειτουργούν απίστευτα κι ανεξάντλητα ηρεμιστικά...

Τα “Κόκκινα Γυαλιά” είναι μία από αυτές... Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που τώρα, σε αυτή την εποχή που μας επιτίθενται ορατοί εχθροί κι είμαστε στο έλεος αοράτων απειλών κι αναρμοδίων διαχειριστών, η αγγλική εκδοχή τους «Wonderland» θα συμβάλλει στην ενίσχυση για τα θύματα μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save The Children»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με τονπαραγωγό Μάριο Στυλιανάκη, ετοίμασαν ένα καινούργιο video clip του τραγουδιού «Wonderland» («Κόκκινα Γυαλιά») για την ενίσχυση των παιδιών σε όλο τον πλανήτη που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η παραγωγή και οι στίχοι στα αγγλικά είναι του Μάριου Στυλιανάκη που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Το τραγούδι ερμηνεύεται από την Καναδή τραγουδίστρια Rachael Owens η οποία επίσης ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες

 Στο video clip συνεργάστηκε η ομάδα animation, www.sgny.com

Υ.Γ. Στη διάρκεια όλης της καραντίνας, ο κ. Στ. Κραουνάκης ήταν “εκεί”. Μαζί μας.

Αρθρογράφος