Οντέρ Μουμίν: Ο Δήμαρχος των απολύσεων, προσλήψεων, αναστολών, διαγραφών, πειθαρχικών, ανασχηματισμών & των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

3 Δεκεμβρίου 202223:13

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, μετά από ένα σχετικά ήρεμο πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου, επανέκαμψε στο τέλος Νοεμβρίου με την διάθεση να επιβάλλει εκ νέου την “τάξη” στον Δήμο Ιάσμου αλλά και στην δημοτική παράταξη “Εμπρός” στην οποία είναι επικεφαλής.

Μετά λοιπόν, από τις διαγραφές που πραγματοποίησε στην δημοτική του παράταξη επανήλθε στον Δήμο Ιάσμου καλώντας σε απολογία τους συνυπεύθυνους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιάσμου για τις παιδικές χαρές του Δήμου. Μάλιστα ζήτησε και την παραδειγματική τιμωρία τους με την ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβάλλει ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος, μετά και την διαδικτυακή καταγγελία από δημότη του Δήμου όταν κινδύνεψε να τραυματιστεί το ανήλικο τέκνο του σε παιδική χαρά της ευθύνης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος μάλιστα δυσανασχέτησε όταν ο γονιός του παιδιού δημοσιοποίησε το εν λόγω γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απευθυνόμενος έμμεσα σε αυτόν δήλωσε στο δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ότι “τέτοιου είδους καταγγελίες το πρέπον είναι να γίνονται πρώτα στον Δήμο και μετά να δημοσιοπιούνται. “

Πραγματικά ΄όμως αναρωτηθήκαμε όταν διαβάσαμε την συγκεκριμένη δήλωση, διότι ο Δήμαρχος Μουμίν μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του, να είναι πολύ δραστήριος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές να δημοσιοποιεί και ο ίδιος σημαντικά πράγματα πρώτα χρησιμοποιώντας τα social media και μετά με επίσημη ανακοίνωση. Και εδώ τώρα έρχεται το ρητορικό ερώτημα… πως μπορεί λοιπόν να ζητά από τους Δημότες να απευθύνονται πρώτα στον Δήμο όταν και ο ίδιος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σε πρώτο χρόνο?

΄Στις 28 Νοεμβρίου αποφασίζει να καταγγείλει τη σύμβασης εργασίας σε εργαζόμενο λόγω χουντικών και ακροδεξιών πολιτικών φρονημάτων όπως αναφέρει στο Δ.Τ. που απέστειλε. Ξαφνιάζοντας μας για μία ακόμη φορά και κάνοντας μας να αναρωτηθούμε αν αναφέρεται σε κάποια προκήρυξη εργασίας ή στην πρόσληψη να αναγράφουμε τα πολιτικά μας πιστεύω.

Να προσθέσουμε το πλήθος των πειθαρχικών ελέγχων για διάφορες παραβάσεις καθήκοντος αλλά και παραβάσεων κατ’ εξακολούθηση που θεωρεί ότι γίνονται, τις αναστολές εργασίας, τις αψιμαχίες με εργαζόμενους και με τα σωματεία εργαζομένων στους ΟΤΑ και πολλές ακόμη σε σχεδόν καθημερινή βάση ανακοινώσεις.

Και μεταξύ όλων αυτών πραγματοποιεί έναν ακόμη ανασχηματισμό με “μηδέν” αναλογικότητα μεταξύ των χριστιανών και των μουσουλμάνων όταν ο ίδιος μνημονεύει συνεχώς ότι είναι Δήμαρχος όλων, Δήμαρχος της ισότητας, της ειρήνης και της δημοκρατίας στον πολυπολιτισμικό Δήμο Ιάσμου. Με μοναδικές χριστιανικές εξαιρέσεις αυτή του Γενικού Γραμματέα που τοποθέτησε με δική του απόφαση και ΦΕΚ την κα Πασχαλίνα Καπούλα και την “ειδική σύμβουλο” που προσέλαβε την κα Παπατζή Πολυχρονία, με σχεδόν ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες, όπως αυτές της Γενικής Γραμματέως.

Τελικά ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν είναι Δήμαρχος όλων?? Είναι Δήμαρχος της δημοκρατικής έκφρασης?? Είναι Δήμαρχος της ειρηνικής και ισότιμης συμβίωσης?? Και κυρίως είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών του Ιάσμου ή είναι Δήμαρχος μόνο όσων ακολουθούν πιστά τις εντολές του χωρίς να τολμούν να εκφράσουν τα πιστεύω τους?? Διότι όπως δείχνει η διαδρομή του Δημάρχου μέχρι σήμερα όποιος αντιτίθεται στα λεγόμενα του είτε απολύεται, είτε περνάει πειθαρχικές επιτροπές είτε διαγράφεται.

Ότι και να πούμε εμείς όμως, η κάλπη θα δείξει αν τελικά οι Δημότες Ιάσμου είναι ή δεν είναι ικανοποιημένοι από την Διοίκηση Μουμίν. Και όπως λέει ο σοφός λαός μας…. κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

Ακολουθεί το νέο σχήμα της Διοίκησης του Δήμου Ιάσμου:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ : ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΠΟΥΛΑ 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ/ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : ΑΪΣΕΛ ΑΜΕΤ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΡΙΔΒΑΝ ΔΕΜΗΡ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ/ ΥΔΡΕΥΣΗΣ/ΑΡΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ : ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΑΣΑΝ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ :  ΧΑΚΑΝ ΜΕΜΕΤ 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : ΛΑΤΗΦ ΧΑΛΗΛ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ/ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ι. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΟΥΜΙΝ ΜΟΥΜΙΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗ.ΚΕ.ΔΙ , ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΤΖΑΝ ΤΖΑΝΑΒΑΡ ΑΛΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΤΗΦ ΧΑΛΗΛ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΙΔΒΑΝ ΔΕΜΗΡ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕ.ΠΑ.Κ.Α.Δ.Ι. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Η ΚΑ. ΧΑΓΙΑΤ ΒΕΛΗ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : 

ΟΛΤΖΑΪ ΧΟΥΣΕΪΝ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΗ

ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

ΤΖΙΧΑΝ ΜΠΟΔΟΥΡ ΜΟΥΜΙΝ

Για τον Δίαυλο 92,4 ‘Ελλη Τσομπανίδου

Προσβλητικά παρεμπόδισε την δημοσιογραφική κάλυψη των συναυλιών από τον Δίαυλο 92,4 ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν – Απαράδεκτος διαχωρισμός των Μέσων Ενημέρωσης

Αρθρογράφος