“Ομάδα κρούσης” κατά του Covid19 στην Ξάνθη

14 Ιουνίου 202016:22

Σε νέους δειγματολειπτικούς ελέγχους σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 11 το πρωί με 5 το απόγευμα και Δευτέρα 9 το πρωί με 5 το απόγευμα προχωρά ο ΕΟΔΥ στην Ξάνθη.

Τα τεστ θα γίνουν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και στην οποία συμμετείχαν στελέχη του ΕΟΔΥ παρουσία Δημάρχων, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ξάνθης, του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, της Διοίκησης και Στελεχών του Νοσοκομείου Ξάνθης, του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Εχίνου, της Επόπτριας των Κινητών μονάδων ΕΟΔΥ ΠΕ Ξάνθης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας Ξάνθης:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης συνάντηση με τα στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που βρίσκονται στον Νομό με την παρουσία Δημάρχων, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ξάνθης, του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, της Διοίκησης και Στελεχών του Νοσοκομείου Ξάνθης, του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Εχίνου, της Επόπτριας των Κινητών μονάδων ΕΟΔΥ ΠΕ Ξάνθης.

Κατά την συνάντηση αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών καθώς και συνέχιση των δειγματοληπτικών ελέγχων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Κυριακή από 11.00π.μ. έως 17.00μ.μ και την Δευτέρα από 09.00π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Η συνεργασία όλων, με επιμονή και υπομονή είναι απαραίτητη προκειμένου ναξεπεράσουμε το πρόβλημα, γιατί ο τόπος μας το αξίζει

Επίσης, ο  Δήμος Ξάνθης παρακαλεί τους πολίτες να διαθέσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να εντοπιστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι εστίες, να απομονωθούν τα θετικά κρούσματα και να περιοριστεί στο μέγιστο η διασπορά στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Αρθρογράφος