Ο Τέρενς Κουίκ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα και Δράμα

14 Αυγούστου 201407:04

 Στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγείται, θα περιοδεύσει ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, τις ημέρες που συνθέτουν την αργία του 15Αύγουστου.

Σε συνεννόηση με τις τοπικές Συντονιστικές του Κινήματος, αλλά και με στενούς συνεργάτες του του Περιφερειακού Συνδυασμού που ηγείται, θα ασχοληθεί ειδικότερα με:

 

  •  Το θέμα των επιπτώσεων του ρωσικού εμπάργκο στην ΑΜ-Θ πρωτογενή αγροτική παραγωγή, για το οποίο κατέθεσε ήδη Ερώτηση στη Βουλή, βασισμένη σε επιστολή προς την κυβέρνηση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.

 

  •  Το καυτό πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής στους κτηνοτρόφους των εξισωτικών αποζημιώσεων, για το οποίο, επίσης, έχει καταθέσει Ερώτηση.

 

  •  Την προετοιμασία για την γόνιμη συμμετοχή του ιδίου αλλά και του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  στο νέο ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συμβούλιο, που ορκίζεται στις 28 Αυγούστου.

 

Σε ότι αφορά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις των ημερών, την Πέμπτη 14 Αυγούστου θα ακολουθήσει τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Μητρόπολης Κομοτηνής και ανήμερα 15

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr