Ο παρακρατικός ψευδομουφτής θα επιλέξει τον Δήμαρχο Μύκης….

17 Σεπτεμβρίου 202308:04

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Μετά από πρόσκληση του παρακρατικού ψευδομουφτή Ξάνθης κ. Μουσταφά Τράμπα, συναντήθηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στους χώρους της ψευδομουφτείας,  οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Μύκης κκ, Rıdvan Delihüseyin (νυν Δήμαρχος), Mücahit Dükkancı, Cemil Kabza και Ahmet Kurt. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο ετεροπροσδιορισθείς Εγκάθετος Πρόεδρος της παράνομης σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” Ozan Ahmetoğlu και ο Εγκάθετος εκλεγείς Πρόεδρος του ΣΕΜ κ. Hüseyin Baltacı.

Ο παρακρατικός ψευδομουφτής κατέστησε σαφές στην συγκεκριμένη συνάντηση ότι ο μελλοντικός δήμαρχος Μύκης θα διοικεί τον Ελληνικό Δήμο σύμφωνα με τις οδηγίες από την Τουρκία και προς όφελος των “Τούρκων Δυτικής Θράκης” και πάντα σε συντονισμό με τους Εγκαθέτους  επικεφαλής των Συλλόγων.

Ο μελλοντικός Δήμαρχος Μύκης θα ειναι υποχρεωμένος να υπερασπισθεί την “εθνική υπόθεση της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτ. Θράκης  και να συνεχίσουν τον αγώνα για αυτήν”.

Ο ρόλος του τοπικού δικτύου του ανατρεπτικού πολιτικού ισλάμ του τουρκικού παρακράτους θα είναι ρυθμιστικός με εποπτεύοντες τους Εγκαθέτους Αχμέτογλου-Μπαλτατζή ενώ ρόλο τοποτηρητή θα έχουν οι κατά τόπους ιμάμηδες που πρόσκεινται στο παραθρησκευτικό μόρφωμα του ψευδομουφτή.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη..

 

 

Αρθρογράφος