Ο Πανθρακικός με φανέλα της YAKA του Λεβέντ Σαδίκ για τη νέα σεζόν

29 Αυγούστου 202222:40

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σύμφωνα με ανάρτηση της YAKA IKE  αλλά και δημοσιεύματα στον τουρκόφωνο τύπο της Μειονότητας  (η Millet το δημοσίευσε και στην αγγλική έκδοσή της )Η εταιρία ΥΑΚΑ, με την καινοτόμο στάση της στον επιχειρηματικό κόσμο, σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγική συνεργασία της στο χώρο ποδοσφαίρου, με τον Α.Π.Σ. Πανθρακικό, όπου η ομάδα ποδοσφαίρου με σλόγκαν «Όλη η Πόλη, Μια Ομάδα» θα φέρει κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις φανέλες των παικτών το λογότυπο της εταιρίας μας. Ως εταιρία στηρίζουμε την κοινωνία μας, στηρίζουμε τον αθλητισμό.”

Δεν έχουμε λάβει σχετικό δελτίο τύπου από την ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, αλλά από τις αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας επιβεβαιώνεται η συνεργασία της ομάδας με την YAKA IKE

upd: Με ανάρτησή της στο facebook η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως χορηγός επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 είναι η Εταιρεία YAKA.
Ευχαριστούμε τον κ. Λεβέντ Σαδίκ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής. Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής μας αποτελεί η πολυπολιτισμικότητα και το «ψηφιδωτό» πολιτισμών και θρησκειών με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας και την ενασχόληση της νέας γενιάς με αυτόν.
Ο αθλητισμός ενώνει και η ιστορία απέδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στόχος μας είναι η διεύρυνση του σλόγκαν ως «Όλος ο νομός μία ομάδα»
 
 

Κεράσι, Μύρτιλο, Ανάπτυξη και το νέο προφίλ του κ.Λεβέντ Σαδίκ

Τί σηματοδοτεί η παρουσία των ΤΕΔ στην εκδήλωση για τον Αχμέτ Σαδήκ στην Άγκυρα;

Αρθρογράφος