Ο Οζγκιούρ Φερχάτ του ΣΥΡΙΖΑ στα χνάρια του Χουσεΐν Ζεϋμπέκ

21 Απριλίου 202310:07

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

“Σήμερα κλείνει ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού και έπεται η γιορτή του Μπαιραμιου.Το τελευταιο μαζικό Ιφτάρ διοργανωθηκε στο μικρότερο οικισμό με τους λιγοστούς κατοίκους,την Ιτέα.
Μαζι κλείνει και ο κύκλος των θρησκευτικών,κοινωνικών και παραδοσιακών εκδηλώσεων και εθίμων στις οποίες είχα την τιμή συμμετοχής ως επίσημος προσκεκλημένος και την ιδιαίτερη χαρά της ανταμωσης με χιλιάδες συνανθρώπους μου.Η αλληλεγγύη,ο σεβασμός και η αδελφοσύνη τα κυρίαρχα μηνύματα των ιφταριών και του Ραμαζανιού για φέτος.Απο αύριο παράλληλα με την γιορτή του μπαιραμιου συνεχίζουμε και τον πολιτικό μας αγώνα.”
 
Με αυτή την ανάρτησή του και με ευχές στον τουρκόφωνο μειονοτικό τύπο που αναφέονται στην “Μουσουλμανική τουρκική μειονότητα” ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Οζγκιούρ Φερχάτ σπεύδει ν’αναδειχθεί σε έναν ακόμη κήρυκα του πολιτικού ισλάμ.
 
Μ’ετεροχρονισμένη , μάλιστα, ανάρτησή του, προβάλλει και την συμμετοχή του στο δείπνο ιφτάρ στην Ιτέα όπου την τιμητική τους είχαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και η “προσήλυτη στον Ισλαμισμό” κ. Πεχλιβάν Σεβήλ….

 

Αρθρογράφος