Ο Ιμάμ Τζανέρ και με το Κράτος και με το Παρακράτος

24 Φεβρουαρίου 202408:45

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την ίδια ημέρα που ο Δήμαρχος Ιάσμου ενστερνιζόταν φωτογραφικά τις ιδέες της Ευρώπης, δεχόταν στο γραφείο του στον Ίασμο τον Mümin Durmuş πρόεδρο του παραρτήματος Σμύρνης του ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ κι ΑΚΡΑΙΦΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ BTTDD -ΣΑΤΔΘ του οποίου προΐσταται ο γνωστός Χασάν Κιουτσούκ.

Ο Mümin Durmuş επανεξελέγη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης της Σμύρνης στις 4/2/2023.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι επικεφαλής των παραρτημάτων των αλυτρωτικών οργανώσεων είναι οι :
Hasan Küçük, Necmettin Hüseyin, Eray Bodur, Mümin Durmuş, Fatih Hacıbedel, Ayhan Beyli, Selen Beyli, Hüseyin Koç, Evren Ocak, Savaş Çalışkan, Özkan Haşim

Τίθεται ζήτημα πολιτικό, ηθικό αλλά προπάντων Εθνικό για το ποιοί και πώς πραγματοποιούν επαφές με Δημάρχους κι Αιρετούς της Μειονότητας και πώς θ’αντιδράσει η Ελληνική Πολιτεία σε αυτή την κατάσταση που τείνει να καθιερωθεί ως πρακτική.

Στην περίπτωση του Δήμου Ιάσμου άραγε οι Έμμισθοι κι Άμισθοι Σύμβουλοι του Δημάρχουν έχουν λόγο παρεμβατικό ή απλώς εισπράττουν αποζημιώσεις και προνόμια παρέχοντας άλλοθι στον Εγκάθετο Ιμάμ Τζανέρ;

Αντί Επιλόγου

Ποιά η σχέση του νέου Δημάρχου Ιάσμου με το τουρκικό παρακράτος;

   

Αρθρογράφος