Ο Δκτής Δ’ΣΣ Ανγος Στ. Παπασταθόπουλος παρέστη στην 83η Επέτειο της Μάχης του Οχυρού της Νυμφαίας

7 Απριλίου 202421:50

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής η 83η επέτειος της μάχης του Οχυρού της Νυμφαίας με επιμνημόσυνη δέηση , κατάθεση στεφάνων και ανάγνωση του ιστορικού της μεγάλης μάχης.

Στην τελετή στο οχυρό «ΝΥΜΦΑΙΑΣ», παρέστησαν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνας, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ» Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, o Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής Δρ. Χαλήλ Τζιχάτ, εν ενεργεία Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και των Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

Επιστολή Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Γεωργίου Κωστίδη επί τη Επετείω της Μάχης των Οχυρών

Ο Ενδοξώτατος Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Στρατηγός Γεώργιος Κωστίδης, επί τη επετείω της Μάχης των Οχυρών απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας μία ιδιαιτέρως συγκινητική επιστολή, η οποία καταδεικνύει το ήθος, την αγάπη του προς την Πατρίδα και την τιμή προς τους Ήρωες προγόνους μας.

Αισθανόμενοι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του Αρχηγού, ευχόμενοι ο Θεός να χαρίζει στην Πατρίδα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο χρόνια ειρηνικά, να ευλογεί δε τα έργα και τις ημέρες πάντων των υπηρετούντων στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό προς συνέχιση της πολυτίμου προσφοράς αυτών υπέρ των Οσίων και των Δικαίων της φιλτάτης Πατρίδος μας επ’ αγαθώ.

 

 

Αρθρογράφος